Valorant Ardunio Hack (Aimbot)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M4sh

Efsane Üye
UYARI!!:HİLE UNDTETECDED HİNEDE BAN YERSENİZ BENDEN DEGİL VE HİLEYİ BEN YAZMADIM
:kullan:
Nasıl kullanılır
  1. Gerekli dosyaları aşağıdan indirin, kodu Arduino Leonardo'ya yükleyin
  2. Not : Bu, HoodLoader 2 veya 1 ile çalışmaz.
  3. Ağırlıklarınızı google collab'de veya tercihiniz ne olursa olsun eğitin veya indirin Burada.
  4. Ağırlıkları aldıktan sonra file.pt python kodunuzu değiştirin, böylece aslında ağırlığınızı kullanacaksınız ve COM portunu Arduino'nuzun bağlı olduğu porta göre değiştireceksiniz.
  5. model = torch.hub.load('yolov5 klasör konumuna giden yol', 'özel', yol='.pt uzantılı eğittiğiniz ağırlık dosyasının yolu', kaynak='yerel', force_reload=True)
  6. Yolov5'i indirin, ihtiyacınız olacak.
  7. Oyununuzu başlatın ve “/” tuşuna basın ve ücretsiz aimbot'unuzun keyfini çıkarın.;)
  8. :indir:
  9. TIKLA
  10. Gereksinimler:
    1. Arduino Leonardo (çok ucuza internetten satın alabilirsiniz)
    2. Temel piton bilgisi.
    3. Gerek Yolov5 kullanarak veri kümelerini eğitin nasıl yapılacağı ile ilgili linkten ulaşabilirsiniz.

unknowncheats'daki ile bir farkı varmı? ve ordakinin kurulumu daha kolay galiba

kanka ya senin türkçe kırık ya da UC'den alıp türkçeye google translate'le fırınkadıktan sonra patlatmışsın postu sağol yine de

tr de ardunio klonları var çalıştırır mı acaba temelde aynı donanım ama hile hata verir mi acaba deneyen olursa yazsın bizde nasiplenelim.

UYARI!!:HİLE UNDTETECDED HİNEDE BAN YERSENİZ BENDEN DEGİL VE HİLEYİ BEN YAZMADIM
:kullan:
Nasıl kullanılır
  1. Gerekli dosyaları aşağıdan indirin, kodu Arduino Leonardo'ya yükleyin
  2. Not : Bu, HoodLoader 2 veya 1 ile çalışmaz.
  3. Ağırlıklarınızı google collab'de veya tercihiniz ne olursa olsun eğitin veya indirin Burada.
  4. Ağırlıkları aldıktan sonra file.pt python kodunuzu değiştirin, böylece aslında ağırlığınızı kullanacaksınız ve COM portunu Arduino'nuzun bağlı olduğu porta göre değiştireceksiniz.
  5. model = torch.hub.load('yolov5 klasör konumuna giden yol', 'özel', yol='.pt uzantılı eğittiğiniz ağırlık dosyasının yolu', kaynak='yerel', force_reload=True)
  6. Yolov5'i indirin, ihtiyacınız olacak.
  7. Oyununuzu başlatın ve “/” tuşuna basın ve ücretsiz aimbot'unuzun keyfini çıkarın.;)
  8. :indir:
  9. TIKLA
  10. Gereksinimler:
    1. Arduino Leonardo (çok ucuza internetten satın alabilirsiniz)
    2. Temel piton bilgisi.
    3. Gerek Yolov5 kullanarak veri kümelerini eğitin nasıl yapılacağı ile ilgili linkten ulaşabilirsiniz.
abı ctrl+C ye cakmıs bu eleman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt