- İletişim
Discord username alabilir miyim? Çok kötü ve ilgisiz demişsiniz böyle bir şey mümkün değil. Herkesle ilgilenmeye çalisiyoruz. Sen başka birisinden almiş olmayasin?Vista kesinlikle alma çok kötü ve ilgisizler kullandım pişman oldum
sadece senin 100e yakın müşterin var bide gerisini tahmin et bu hileden ne bekliyorsun 1 ay undetectedlik performansı mı ahbapDiscord username alabilir miyim? Çok kötü ve ilgisiz demişsiniz böyle bir şey mümkün değil. Herkesle ilgilenmeye çalisiyoruz. Sen başka birisinden almiş olmayasin?
100'e yakın müşterim var ve hepsinin feedbacki mevcut. Müşteri memnuniyetine önem gösteriyoruz.
Hile fg'nin hilesi. Çıktıgı günden beri kullanıyorum 6 tane immortal hesap kasmışlığım var bu colorbotta en ufak bir dt dalgası görmedim. "sadece senin 100e yakın müşterin var bide gerisini tahmin et bu hileden ne bekliyorsun" dediğinizi anlayamadim. Galiba müşterim olan bir kişi sorun yaşamiş sorununu çözmeye çalisiyorum sen neden dediğim cümlede yanlış bir çıkarım yaptin ki ?sadece senin 100e yakın müşterin var bide gerisini tahmin et bu hileden ne bekliyorsun 1 ay undetectedlik performansı mı ahbap
bana da komik gelen şey o zaten, bir ürün için sadece reseller olarak senin 100 müşterin var. sen bunu güvenilirlik için söylüyorsun ama bu şeyden çıkartılabilecek sonuç farklı anladın mıHile fg'nin hilesi. Çıktıgı günden beri kullanıyorum 6 tane immortal hesap kasmışlığım var bu colorbotta en ufak bir dt dalgası görmedim. "sadece senin 100e yakın müşterin var bide gerisini tahmin et bu hileden ne bekliyorsun" dediğinizi anlayamadim. Galiba müşterim olan bir kişi sorun yaşamiş sorununu çözmeye çalisiyorum sen neden dediğim cümlede yanlış bir çıkarım yaptin ki ?
Anladim.bana da komik gelen şey o zaten, bir ürün için sadece reseller olarak senin 100 müşterin var. sen bunu güvenilirlik için söylüyorsun ama bu şeyden çıkartılabilecek sonuç farklı anladın mı
bos bir yorum olmus piyasanin en saglamı fgnin reselleriVista kesinlikle alma çok kötü ve ilgisizler kullandım pişman oldum
soru soruyorum akşama anca cevap alıyorumAnladim