✅ Valorant Arduino Color Aimbot ✅💯 No Host Shield Needed 💯🌟Color Ware Aimbot🌟💸Low Price For Turkey💸

ne banı birader ben ilk müsterilerindenim ilk sürümde şerefsizin teki paylaşmıs loader ondan yedi şimdiki sürümü harika güvenlik olarak da eline emeğine sağlık colorware
QJGWERFHHJQWGEFYQWQWEFHQGWEFHQWGEFHGQWEFHQGWEHFGHQWGFHQWEGFHQWGEFHQWEFQWFE

mesaages.jpg

messages2.jpg

messages3.jpg

sc4m gibi boş karalamalara kanmaya gerek yok. Sunucumuzdaki müşterilerle bizzat konuşabilirsiniz dt mi değil mi.

mesaages.jpg

messages2.jpg

messages3.jpg

sc4m gibi boş karalamalara kanmaya gerek yok. Sunucumuzdaki müşterilerle bizzat konuşabilirsiniz dt mi değil mi.
Genelde arduino colorbot, aimassistler fazla ban yok ancak gördüğüm kadarıyla ban yiyenler var, yemeyenler var. Bu durum ColorWare değil tüm Arduino colorbot ve aimassistlerinde geçerli (Yabancı dahil). Ya kullanıcı hatalı ya da valorant com portlarıyla alakalı bir şeyler yapmaya başladı emin değilim. Raspberry Pico W mi geçeceğiz orasını bilmem ancak dediğim gibi ban yiyen kişi sayısı az olunca dt olmuş sayılmaz tabii. Bu arada aktif kullanıcı sayınız kaç öğrenebilir miyim?

Genelde arduino colorbot, aimassistler fazla ban yok ancak gördüğüm kadarıyla ban yiyenler var, yemeyenler var. Bu durum ColorWare değil tüm Arduino colorbot ve aimassistlerinde geçerli (Yabancı dahil). Ya kullanıcı hatalı ya da valorant com portlarıyla alakalı bir şeyler yapmaya başladı emin değilim. Raspberry Pico W mi geçeceğiz orasını bilmem ancak dediğim gibi ban yiyen kişi sayısı az olunca dt olmuş sayılmaz tabii. Bu arada aktif kullanıcı sayınız kaç öğrenebilir miyim?
Tam da dediğiniz gibi hocam fakat bazı ban yiyen kullanıcılar hatalarını kabul etmek istemedikleri için çareyi yazılımı kötülemekte arıyorlar. Aktif kullanıcı sayımız şuanda 17 kişidir.

colorbotta bir sıkıntı yok 6 ay kullandım sıkıntısız loader sızdırılmasından dolayı ban yedim. Onun haricinde hiç ban söz konusu yaşamadım. Yiyenler reportdan dolayı ve yüksek hs oranından dolayı yiyorlar başkada birşeyden değil.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt