Satıcının öyle bir konusu yok.11 aydır derken? daha birkaç gün veya hafta önce kendi audrinio aimbotumu yapmak istiyorum yardımcı olablecek varmı yazıyordun
konu açtı demedim dostum bir konunun altına mesaj yazmıştı 1-2 hafta önceSatıcının öyle bir konusu yok.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dediğiniz şey hakkında da bir şey yazmamış.
https://cheatglobal.com/search/283076/?q=arduino&c[users]=AwayCheats&o=date
O talepte ben bulunmuştum arkadaş ben yardımcı olurum demişti eğer onu diyorsan11 aydır derken? daha birkaç gün veya hafta önce kendi audrinio aimbotumu yapmak istiyorum yardımcı olablecek varmı yazıyordun
Hayır, software sürümümüz yok.Arduinosuz yani software versiyonu mevcut mu?
Malesef test sürümü yok, ama almaya karar verirseniz önce arduino testini yapıyorum sonra parayı alıyorum daha sonra hileyi beğenmezseniz iadesini yapıyorum 6 saat içinde.test keyi alma şansımız var mı
Sana cevap vermezdim normalde de cevabını x0se ve murky vermişkonu açtı demedim dostum bir konunun altına mesaj yazmıştı 1-2 hafta önce
söylediğim yalan yanlış değil yalansa gel söyleHayır, software sürümümüz yok.
Malesef test sürümü yok, ama almaya karar verirseniz önce arduino testini yapıyorum sonra parayı alıyorum daha sonra hileyi beğenmezseniz iadesini yapıyorum 6 saat içinde.
Sana cevap vermezdim normalde de cevabını x0se ve murky vermiş
Konumdan uzamanı istiyorum Böyle bir mesajım bile yok, başkasının attığı mesajı benim falan zannetmişsin sanırım. Bir de gözlük alırsan daha iyi olabilir her şeysöylediğim yalan yanlış değil yalansa gel söyle