Çalışmıyor Valorant Arbit Cheats Crâcked [Güncellenmiş Versiyonu]

CrazyClara

Uzman Üye
Link:
VT:

TEK YAPMANIZ GEREKEN LOADERI AÇIP HERHANGI KEY GIRIP ENTER DEMEK, OYUNUNUZ PENCERELI TAM EKRAN OLSUN

Orjinal Crâck konusunun sahibi @verfired Ama outdated oldu yeni güncellemeyle, bende updateledim offsetleri patchleyerek yeniden yayınlıyorum.
Öncelikle cheat başından aşağıya kadar pasted kulandığı driverın github linki bu [ ] Başından beri bu driver kulanıyo kısacası Function Hook driver kulanan kalitesiz bi paste
Ne Kadar Oyniyacağınıza Dair Tam Bir Ömür Biçemem Ama Function Hook Delayede Sebep Olur Çoğu Zaman Yani Ömür Olarak Bi Kaç Gün Biçiyorum Ban Yemenize.
Yeni Updateler Geldikçe Ben Bunu Updatelicem Ayrıca Başka Crâcked Ama Outdated Cheat Varsa Aşağı Atın Elimden Geldiğince Bakıp Updatelemeye Çalışırım

SS:
image.png

bear cracklesen daha iyi smootth falan var rcs de var bunda yok kral linki var bende aynı hile xaten link:

bear cracklesen daha iyi smootth falan var rcs de var bunda yok kral linki var bende aynı hile xaten link:
eski exe offset güncellenmesi lazım

eski exe offset güncellenmesi lazım
driver falan 1:1 aynı ne farklıki bunda uğraşmaya değecek gerçi uğraşma demiğimde postlamaya değecek çünü 5 dakika alıyo

driver falan 1:1 aynı ne farklıki bunda uğraşmaya değecek gerçi uğraşma demiğimde postlamaya değecek çünü 5 dakika alıyo
bundaki aimbot daha iyi cünkü smooth rcs falan var o yüzden ban yeme riskini biraz düsürecektir rage oynamayanlara sadece offsets değişse yeter

bundaki aimbot daha iyi cünkü smooth rcs falan var o yüzden ban yeme riskini biraz düsürecektir rage oynamayanlara
updateledim postluyorum bunuda şimdi, orjinal Crâck konusu varmı cg de? onuda koyiyim konuma credit olarak

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt