onceki 4ay bekledıgım de oyle yaptım anakart hatası veriyordu gene4 ay gectiyse format at gir biosa gerek yok
bide anakart banı yemedıgım surece o sure uzamamıstır dimi cunku val 5 yedigim halde adamlar gece 2 de acılıyo banın dedı de eskı serıallerımle pcnın bastakı serıallerıyle banım acılır mı4 ay gectiyse format at gir biosa gerek yok
sen format at gir bios sacmaligini kim cikardi olm hatta ben formatsizda girmistim sen yine garantiye al format atonceki 4ay bekledıgım de oyle yaptım anakart hatası veriyordu gene
bilmiyorum herkes format bios + ddu mu ne onu yap dedilersen format at gir bios sacmaligini kim cikardi olm
olm at temiz format kur valorant gir hala hata aliyorsan acilmamistir ticket at birde maks 3 ay sonra aciliyo banlarbilmiyorum herkes format bios + ddu mu ne onu yap dediler
formatsız gıremem suan istesem de spoof attım cunku ama spooflu serialle yemistim banı eminsin dimi bak pcyi formatlicam olcak yani? cunku anmakart banın kalktı dedıler ama hangı serıalde bılmıyorum farkeder mısen format at gir bios sacmaligini kim cikardi olm hatta ben formatsizda girmistim sen yine garantiye al format at
evet spoofu attiysan spooflu serial ban yemistir format atarsan spof kalkar kendi seriallerinde 3 ay once ban yediysen acilmistirformatsız gıremem suan istesem de spoof attım cunku ama spooflu serialle yemistim banı eminsin dimi bak pcyi formatlicam olcak yani? cunku anmakart banın kalktı dedıler ama hangı serıalde bılmıyorum farkeder mı
kendi seriallerimle ban yiyeli 1 bucuk yıl falan oldu ama hala kalkmadı neyse deneyecegim.evet spoofu attiysan spooflu serial ban yemistir format atarsan spof kalkar kendi seriallerinde 3 ay once ban yediysen acilmistir