Valorant aimbot source

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Denizzsd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Denizzsd

Master Üye
İletişim
elimde aşağıda görmüş olduğunuz fotoğraftaki source kod var direk githubtan buldum bunu nasıl derleyebilirim ? kullanabileceğim hale getirebilirim ( DT OLDUGUNU BENDE BILIYORUM ONEMLI DEGIL SADECE CALISSIN YETER )

hilenin guisi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
elimde aşağıda görmüş olduğunuz fotoğraftaki source kod var direk githubtan buldum bunu nasıl derleyebilirim ? kullanabileceğim hale getirebilirim ( DT OLDUGUNU BENDE BILIYORUM ONEMLI DEGIL SADECE CALISSIN YETER )

hilenin guisi
sadece çalışmasını istiyorsan insolence aç

ya mk bide kendine saklıyo loaderi atmamış ya githubdan bulduğu şeyi
olum sen aptalmısın ? kendime saklasam buraya guisinimi atarım ? ayrıca bu heryerde olan sıradan bi colorbot amk sen aptalmısın yorum yapmak için yapma keserim seni soru soruyoruz şurda kimseden birşey gizlediğim yok

sadece çalışmasını istiyorsan insolence aç
yok kanka bunu halletmem lazım bi sebebi var

Çalışmıyor aim falan kardeşim projeyi derleyınce cıkıyor forumdada paylastılar zaten dıye hatırlıyorum
1hw53yv.jpg

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

hilenin guisi
UC'de paylaşılan sertifikalı hali yok ise derlesende çalıştıramazsın. Eğer o hali var ise de zaten forumda görebileceğin 3-4 colorbot gibi gui değiştirip satabilirsin bile :D

al bu kendi konum ben buildlemiştim zaten

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt