👑 Valorant | 📢 AİMBOT✅ RCS ✅ ESP ✅ RADAR ✅ Undetected 👑

Ya yıllardır şu forumdayım yüzlerce konu açtım, ben de dün keki alıp daha temiz bilgisayarım ile hem para verdim hem ban yedim ağlamıyorum, adamın konusunu baltalamayın adamla tanışıklığım var delikanlı çocuk, nickim ''Katzfiel'' bilen bilir kullanmadığım kek hile kalmadı, anca adamı baltalıyorsunuz DT'yse DT amk yapacak bir şey yok adam destek olmaya çalışıyor o'kadar mağduriyet var üzülüyor falan yani yüzsüz gibi gidip bazıları gibi yok yha yapıp piyasadan kaybalmıyor amk bunu bilerek alıyoruz bu yazılımları
adama bişey demiyorum sadece DT olup olmadığını sordum, başka yerlerde DT diyorlar dı çünkü hileye. Adam satışı yapsın banane bana giren çıkan yok konu da baltalamam. hani dt ise burda nasıl ud oluyor die düşündüm sonra zaten dt olduğunu kendisi de açıklamış.

Ekleme: Sonuçta hile adamın değil dt olması adamın suçu da değil adam sadece reseller

Son düzenleme:
Ya yıllardır şu forumdayım yüzlerce konu açtım, ben de dün keki alıp daha temiz bilgisayarım ile hem para verdim hem ban yedim ağlamıyorum, adamın konusunu baltalamayın adamla tanışıklığım var delikanlı çocuk, nickim ''Katzfiel'' bilen bilir kullanmadığım kek hile kalmadı, anca adamı baltalıyorsunuz DT'yse DT amk yapacak bir şey yok adam destek olmaya çalışıyor o'kadar mağduriyet var üzülüyor falan yani yüzsüz gibi gidip bazıları gibi yok yha yapıp piyasadan kaybalmıyor amk bunu bilerek alıyoruz bu yazılımları
teşekkürler açıklaman için

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kısa süreli güncellemedeyiz.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
YENİ YAZILIMIMIZ HİZMETE GİRMİŞTİR !

bomba gibi geliyor...
teşekkürler açıklaman için

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt