👑 Valorant | 📢 AİMBOT✅ RCS ✅ ESP ✅ RADAR ✅ Undetected 👑

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar sorun çözülmedi ve bana bildirilmedi

Aynen öyle
arkadaşımıza discord üzerinden yapılacak bilecek durumları anlatıyoruz fakat kendisi başkasıyla denedik olmuyor vb. türevlerinde bildirimde bulunuyor kendisine istediği taktirde yardımcı olunacaktır

arkadaşımıza discord üzerinden yapılacak bilecek durumları anlatıyoruz fakat kendisi başkasıyla denedik olmuyor vb. türevlerinde bildirimde bulunuyor kendisine istediği taktirde yardımcı olunacaktır
---neyse satis baltalamiyalim---

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bende aynısını alıyorum restart atıyorum gene olmadıysa bikaç kez restart atınca düzeliyor

mavi ekran hatası için Windows<hizmetler<dokunmatik ekran < elle seçeneğini otomatik cevirebilirsiniz destek için discord kanalımıza gelen arkadaşlara yardımcı oluyoruz

bazı kullandıgım hilelerde pcdenmi kaynaklı bilmiyorum oyundan atıyor bunuda deniyecegim

b
kullanılan windows sürümü "Windows 11 22h2 (BUİLD 22621.1265) Sürümü olduğunu ve bu sürümün hilemizle uyuşmadığını bildirdik aramızdaki diyolog farklılıkları yüzünden ufak bir sorun yaşandı ve çözüldü kendisiyle iletişime gecildi teşekkürler
bu arada bende vardım seste windows'unu düşürmesini rica etti arkadaş'tan problem çıkartabileceğini belirtti o yüzden olmuş sanırım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt