Satıyorum Valorant Aimbot ✅Piyasanın EN Güvenli✅Kaliteli Hizmet✅Hardware ✅All PC Spoofer✅

Bu yazının gerçekliği ne kadar? Bilgi ele geçirme vs.
Kardeşim, günümüzde zaten aktif olarak kullandığın '' Instagram, Whatsapp, Facebook '' gibi sosyal medya araçları seni dinliyor, izliyor.. Bir hile yazarı senin bilgisayarını ele geçirmeme gibi bir ihtimali mi var :D Senin resimlerin, hesapların, gerekirse kartların.. Hiç bir yerde yazılı olmayan kart bilgilerin nasıl çalınıyor hiç mi fikrin yok gözünü seveyim :)

Kardeşim, günümüzde zaten aktif olarak kullandığın '' Instagram, Whatsapp, Facebook '' gibi sosyal medya araçları seni dinliyor, izliyor.. Bir hile yazarı senin bilgisayarını ele geçirmeme gibi bir ihtimali mi var :D Senin resimlerin, hesapların, gerekirse kartların.. Hiç bir yerde yazılı olmayan kart bilgilerin nasıl çalınıyor hiç mi fikrin yok gözünü seveyim :)
Ben penta için söyledim gerçeklik payını.
Ama ben sana şunu söyliyim. Sen kafayı yemişsin, fazla yaşamazsın.

Ben penta için söyledim gerçeklik payını.
Ama ben sana şunu söyliyim. Sen kafayı yemişsin, fazla yaşamazsın.
Penta, Cunta, Kimta..... Hepsi aynı işi içeriyor. Paralı olan, ultimate olan, premium olan, free olan fark etmez. Şahıs'ın yazdığı her program senin bilgisayarına erişim için yeterli şeylerdir..
Ben kafayı yemedim dostum, ben bu işin çoook çok içinden geldim :)

spoofer asus için çalışıyormu hocam ? yada hiç asus anakartta denedinizmi ?

hayırlı satışlar $ olarak olmasaydı iyiydi üzdü

Saglam urün +rep

Segoya uzüldüm . Kendısi liposuctıon yaptırmis bir geçmiş olsun dileklerımizi bırakalim .

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt