Valorant Aimbot Norecoil TriggerBot Satıyorum Çok Ucuza

Hayatında battlelog kullanmamış bok atmak için yazan biri mi söylüyor bunu illa video attırıcaksın,kek satıcıları iletişime geçsin satış yapıcam diyen kimsenin şeyine takmadığı birinin söylüyor olması komik.
bebeğim benim ben developer arıyordum çünkü ürüne ihtiyacım var kimsede bedava ürün almıyorum ücret karşılığı key alıp satıyorum reseller sistemi bilmezsin belki hayatın boyunca görmediğin kadar müşterim var battlelog kullanmadım diyen kişi ilk defa battelog almış beğenmemiş satıyor ayrıca niye firmayı savunuyorsun bırak kendileri savunsun kendisini

bebeğim benim ben developer arıyordum çünkü ürüne ihtiyacım var kimsede bedava ürün almıyorum ücret karşılığı key alıp satıyorum reseller sistemi bilmezsin belki hayatın boyunca görmediğin kadar müşterim var battlelog kullanmadım diyen kişi ilk defa battelog almış beğenmemiş satıyor ayrıca niye firmayı savunuyorsun bırak kendileri savunsun kendisini
Tabii canım resellersin abisi onun için burda millete yalvarıyorsun demi :)

Sorunlu musun dostum ? keyi 1 günde 4 defa denedim ud dedim 1 günde 20 el atmamı mı bekliyorsun ?

4 Maçta ud iddasında bulunamazsın dt hileler bile 10 maça kadar götürebiliyo ud diye satabilmen için bana kalırsa en az bi kaç gün denenmesi gerek milleti kandırma ok?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
4 Maçta ud iddasında bulunamazsın dt hileler bile 10 maça kadar götürebiliyo ud diye satabilmen için bana kalırsa en az bi kaç gün denenmesi gerek milleti kandırma ok?
Dostum sorunlu musun anlama sorunun mu var 4 maç oynadım undetected diyorum şuanlık sana batan çıkan ne anlamadım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt