Valorant Aimbot Norecoil TriggerBot Satıyorum Çok Ucuza

cheddy

Silver Üye
Valorant Aimbot Norecoil Triggerbot keki 3 günlük key 2 günü kalmıştır 30 liraya veriyorum hek undetecteddir 4 maç denendi sorun yok.
Site : Battlelog.co
Discord Cbum#7843
Her türlü keyin çalıştığına dair kanıt ispat sağlanır iletişime geçmeniz yeterli

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
neden bılmıyorum ama 13 yaş vibe alıyorum konudan

• Beğen
Tepkiler: w0x
4 maç denenmiş arkadaşlar hemen alabilirsiniz bence

bu arada battelog alınmaz kötü aimi sağa sola kayıyor ve sıkarken aşşağı çekiyor
17 yaşındayım dostum 13 yaşında olan biri bu hesabı alıp satabilir mi sence?

30 tl ye satıyorum heki dostum daha ucuza varsa söyle dt yamatosu 1k ya satınca sorun yok ud satınca bende mi sorun
yamatos sattığımı kim söyledi xD:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
17 yaşındayım dostum 13 yaşında olan biri bu hesabı alıp satabilir mi sence?

30 tl ye satıyorum heki dostum daha ucuza varsa söyle dt yamatosu 1k ya satınca sorun yok ud satınca bende mi sorun
alabılır neden alamasın alırda satarda 13 yasında bırı bır urun alıp satamazmı ne yaani :)

bu arada battelog alınmaz kötü aimi sağa sola kayıyor ve sıkarken aşşağı çekiyor

yamatos sattığımı kim söyledi xD:
Hayatında battlelog kullanmamış bok atmak için yazan biri mi söylüyor bunu illa video attırıcaksın,kek satıcıları iletişime geçsin satış yapıcam diyen kimsenin şeyine takmadığı birinin söylüyor olması komik.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt