Valorant aimbot hilesi

Arduino olmadığı sürece güvenli olmaz dostum.
arduinom var dediğim gibi zaten arduino kodlarının bir kısmını da ben yazdım 50 tl civarına almıştım arduinoyu. Ban riskinin %90 olduğu valorant aimbothileleri 200 300 den satılıyor ban riski olmayan bir hile için arduinoya 50 tl verilir diye düşünüyorum

Ama götürmeyedebilir dostum 20 maç fazla report yememeye çalış bir günde bir hesapta 2 kere maça gir sonrasında başka hesaplarla tekrar 2 maç gir her gün 2 maç sonrası farklı hesaba gir. Birdaha ki gün tekrardan aynı şekilde o 2 el attığın hesaplara tek tek gir.

tamamen safe için yazılmış aimbot yazdığına bakma aslında aim assist aimin kaymaz aimi düşmanın kafasının yanına kadar götürdükten sonra atadığın tuşa basınca mouse ile götürürmüş gibi aimi 1 cm falan düşmanın kafasına götürüyor konuyu açmadan 2 ay önce 4 maç atmıştım herhangi bir ban söz konusu değil
ban yersen çok fazla rapordan ve hs oranından dolayı vanguard dosyalarında araştırma yapar oradan yersin

daha önce 3 defa ban yedim artık ban korkusu yok da format atmaktan sıkıldım

thanks for sharing this but I still needto buy arduino. and I dont have money to buy that hahahahah

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt