Valorant aimbot hilesi

InFlames25

Normal Üye
hilenin adı: Pixeleration

virus total sonucu :

indirime linki :

pixeleration adlı hileyi 2 saat deneme süresi ile aldım çalışıyordu youtubeda videoları hala duruyor fakat discord kanalı ve kanalın sahibinin hesabı kapanmış durumda

youtube linki:

yazıldığı dil : Python

aim assist olarak geçiyor sadece arduino ile çalışır
settings.ini adlı dosyada key bölümüne yazılan keyi onaylarsa çalışıyor program orada yazan key bana 2 saatliğine verilen deneme keyiydi

Son düzenleme:
Asıl sorun arduino almak uc de bir sürü post var arduionu aimbot,bypass vs. ile ilgili

Cracklenirse arduino aygıtı alıp kullanmak icin sabırsızlanıyorum. Malum Hyper v ve sanallaştırma açınca arduino calısır hale geliyor cogu hilede aynı şekilde. Tek sıkıntı kim kırıcak bunu umarım kıran biri çıkarda ud bi pixel aimbot kullanırız malum lolmenu ve türevleri max 1 hafta gidiyor.

Arduino çipi olmadan kullanıldığında detected oluyor, chip ile undetected şekilde oynamak mümkündür güzel konu geliştirilebilir. Umarım crackleyebilecek yiğit çıkar...

Son düzenleme:
Arduino çipi olmadan kullanıldığında detected oluyor, chip ile bir sürelik zaman kazanmak mümkündür güzel konu geliştirilebilir...
kanka zaten tek arduino atmega32u4 çipi olanlarda calısıyor + arduinosuz calısmıyor benim bildiğim ve eğer ud bi hile yaparsan vanguardın algılaması imkansıza yakın yersen yüksek hs oranından ban yersin legit oynayıp eğer hiledede spray özelliği varsa ban yenilebilceğini düşünmüyorum

Unicorn Arduino, arduino olmayanlardada çalışıyor denedim onaylıyorum 10 saat sürmedi ban yemem chip algılanamamasını sağlıyor güzel yanı bu zaten bütün arduino hile satıcıları uygun chipi söyler siteye düşerse Crâck hile chipide yazarlar diye düşünüyorum <3

Unicorn Arduino, arduino olmayanlardada çalışıyor denedim onaylıyorum 10 saat sürmedi ban yemem chip algılanamamasını sağlıyor güzel yanı bu zaten bütün arduino hile satıcıları uygun chipi söyler siteye düşerse Crâck hile chipide yazarlar diye düşünüyorum <3
çok bilgim de yokmuş arduino aimbot hakkın da bilgiler ve yorumun için teşekkür ederim ben arduinosuz arduino aimbot lu bi hileyi açmaya çalışınca çalışmamıştı demekki hata bendeymiş.

çok bilgim de yokmuş arduino aimbot hakkın da bilgiler ve yorumun için teşekkür ederim ben arduinosuz arduino aimbot lu bi hileyi açmaya çalışınca çalışmamıştı demekki hata bendeymiş.
Rica ederim bazı hileler çalışmayabilir ama avoid ve unicorn çalışıyor tabi kısa süreli :)

işin güzel kısmı orası zaten böyle ekranı bi uçtan bi uca çevirmiyor hile adama yaklaştırıp atadığın tuşa basınca kafasına çekiyor aimi sanki mouse dönmüş gibi arduinoda mouse un bir parçası olarak gözüktüğünden undetected oluyor ben sırf bunu crackleyebilmek için 2 hafta video izledim ama başaramadım :(

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt