🟢VALORANT AİMBOT HACK 🟢

Kanka bunun undetected olup olmadığını bilmiyoruz ya bi tık riskli kullanan arkadaşlar varsa aydınlatsın bi :D

dostum yanlış anlamada nyrexe çok benziyor aynı gui mi yoksa cr4ck mi diyeceğim ama fiyatları da neredeyse aynı

Crâck olabilir, fiyatı daha ucuz phoenix baya büyük yer bir ara r6 hilesini felan kullanıyordum

bunun satışını nyrex yapmıyor mu hocam ya :)

yanlış anlamayın 6 7 aydır nyrexten kullanıyorum daha ban yemedim çünkü baya ilgileniyorlar Crâck sanırım bu

Nyrexin kod bilgisi yok. Başlı başına Crâck ürünler satıyor zaten. Phoenix dediğiniz firma nyrexin karşısında babası gibi birşey. Daha hasanın bilgisayarı yokken phoenix bu piyasada hile kodluyordu :D Ortada Crâck durumu varsa emin olun hasan adamlarına kırdırmıştır nyrexin kendine ait hiçbir yazılımı yok :D

Nyrexin kod bilgisi yok. Başlı başına Crâck ürünler satıyor zaten. Phoenix dediğiniz firma nyrexin karşısında babası gibi birşey. Daha hasanın bilgisayarı yokken phoenix bu piyasada hile kodluyordu :D Ortada Crâck durumu varsa emin olun hasan adamlarına kırdırmıştır nyrexin kendine ait hiçbir yazılımı yok :D
Doğru nyrex pentasharp sadece Crâck satan adamlar.

Evet bu zaten bilinen birşey. Nyrex & Pentasharp & Masyaf bu adamlar Crâck satan basit amatörler bunların yanında hangar da herkese dilenen bir satıcı sadece o kadar.
bu fellbotu satan arkadaş neden ban yedi bilginiz var mı ?

dostum yanlış anlamada nyrexe çok benziyor aynı gui mi yoksa cr4ck mi diyeceğim ama fiyatları da neredeyse aynı
Geliştirici: Phoenix(Wh-satano) copy paste değil komuya sahip değilim sadece geliştiriciden döviz kurundan ötürü indirimli
PentaSharp'ın kendine ait hilesimi var asıl sjsjjs amibot loaderının kodlarında bile neyrex yazıyor pentasharp sadece orda burda onun bunun hilesini satarak bizim diyen bir arkadaşımız :)

satış yapacağımı söyledim oda kabul eti
banlıyo almayın
kaynak ? hile undetec

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt