arda89028123
Gold Üye
fiyat ne
fiyat ne
fiyat ne
link koydum SATIN AL butonuna tıklayarak bakabilirsin kartla ödeme mevcutfiyat ne
fiyat ne
bancık ?ya sabır usd ile satıyor sen sabır ver kim bu şaklaban nerde yaşadığınımı bilmiyor sövücem olmicak şimdi
reportladım knkikanka
böyle
yapsak
olur
mu
acaba
AYNEN
Özellikler
- Aimbot(FOV) - ateş ederken nişan almada yardım.
- Flick Aimbot Mode(rage mod) - sadece kafalara tek atış.
- Pro Sprey Mod = Farenin sol tuşuna basıldığında hedef düşmana kilitlenir. Tek kurşun headshot .
- Göğüs modu - tüm atışlar yalnızca göğse (veya seçilen başka bir bölgeye) isabet eder. AWP için en iyi seçenek.
- Yalnızca Hedefleme yardımcısı modu (flick yok) - En okunaklı aimbot modu. Çekim yaparken görüşün çok kolay ayarlanması.
- RCS - Geri Tepme Kontrol Sistemi - Ateş ederken ve aimbot çalışırken silahın geri tepmesini daha iyi kontrol etmeye yardımcı olur.
- Pürüzsüzleştirme - pürüzsüz aimbot, daha yasal bir hile için çekim yaparken aimbot'un düzgünlüğünü ayarlama yeteneği.
- FOV - hem legit hem de rage için nişan almanızı sağlayan aimbot yakalama alanını özelleştirebilirsiniz.
- bölge - çekimlerin yönlendirileceği bölgeyi seçebilirsiniz.
- Yapılandırma Sistemi - ayarlarınız kaydedilir, böylece her seferinde her şeyi yeniden yapılandırmanız gerekmez!
- Hile video kaydında veya akışında görünmez (Stream Proof) - bu yazılımın görsel özelliği yoktur, bu nedenle video veya yayın çekmek için kullanabilirsiniz.
- Otomatik güncelleme sistemi (otomatik güncelleme) - her güncellemeden sonra hack'i tekrar indirmenize gerek yok - başlatıcımız sizin için her şeyi yapacak.
- Hilenin kaynak kodu her gün değişir, bu da anti-cheat Vanguard tarafından tespit edilme riskini azaltır.
- Vanguard bypass, benzersiz bilgi şifreleme yöntemleri.
- Güvenlik - oyunu güncelledikten sonra, hile henüz güncellenmediyse, başlamanıza engel olacak bir hata göreceksiniz.
FİYATLAR
30 GÜNLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
7 GÜNLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
discord: ALBAYTR#2021
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çıkış tarihi: 2021
Oyun: Valorant
Türü: Özel Yazılım
link koydum SATIN AL butonuna tıklayarak fiyatı öğrene bilirsin kartla ödeme mevcutne kadar
geliştirici fiyatlarının altında satamıyorum üzgünümçok pahalı değelmi ?