🟢VALORANT AİMBOT HACK 🟢

A

ALBAYTR

Ziyaretçi

Özellikler

• Aimbot(FOV) - ateş ederken nişan almada yardım.
  • Flick Aimbot Mode(rage mod) - sadece kafalara tek atış.
  • Pro Sprey Mod = Farenin sol tuşuna basıldığında hedef düşmana kilitlenir. Tek kurşun headshot .
  • Göğüs modu - tüm atışlar yalnızca göğse (veya seçilen başka bir bölgeye) isabet eder. AWP için en iyi seçenek.
  • Yalnızca Hedefleme yardımcısı modu (flick yok) - En okunaklı aimbot modu. Çekim yaparken görüşün çok kolay ayarlanması.
  • RCS - Geri Tepme Kontrol Sistemi - Ateş ederken ve aimbot çalışırken silahın geri tepmesini daha iyi kontrol etmeye yardımcı olur.
  • Pürüzsüzleştirme - pürüzsüz aimbot, daha yasal bir hile için çekim yaparken aimbot'un düzgünlüğünü ayarlama yeteneği.
  • FOV - hem legit hem de rage için nişan almanızı sağlayan aimbot yakalama alanını özelleştirebilirsiniz.
  • bölge - çekimlerin yönlendirileceği bölgeyi seçebilirsiniz.
  • Yapılandırma Sistemi - ayarlarınız kaydedilir, böylece her seferinde her şeyi yeniden yapılandırmanız gerekmez!
  • Hile video kaydında veya akışında görünmez (Stream Proof) - bu yazılımın görsel özelliği yoktur, bu nedenle video veya yayın çekmek için kullanabilirsiniz.
  • Otomatik güncelleme sistemi (otomatik güncelleme) - her güncellemeden sonra hack'i tekrar indirmenize gerek yok - başlatıcımız sizin için her şeyi yapacak.
  • Hilenin kaynak kodu her gün değişir, bu da anti-cheat Vanguard tarafından tespit edilme riskini azaltır.
  • Vanguard bypass, benzersiz bilgi şifreleme yöntemleri.
  • Güvenlik - oyunu güncelledikten sonra, hile henüz güncellenmediyse, başlamanıza engel olacak bir hata göreceksiniz.

FİYATLAR
30 GÜN
7 GÜN

discord: ALBAYTR#2021

Çıkış tarihi: 2021
Oyun: Valorant
Türü: Özel Yazılım​
[/MEDIA][/CENTER]

Moderatör tarafında düzenlendi:
daha önce kullandım aim assist modunda kullanmanız önerilir :) ve arada hile çalışmıyor gibi hissederseniz bikere açkapa yapın yani f5 basın 2 kere ve 45 fov üstü risklidir bilginize

yarın v2 gelir :D

dostum yanlış anlamada nyrexe çok benziyor aynı gui mi yoksa cr4ck mi diyeceğim ama fiyatları da neredeyse aynı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt