balbazarhigh
Efsane Üye
Çok tuhaf her yeni softhub satıcısı 10tl indirim yapıyor öbyle giderse baya uyguna alıcaz
ben seni tanımıyorum ama sen beni tanıdığını iddia ediyorsun ve burda böyle iddalarda bulunuyorsun. ilginç. Hangi abin gönderdi seni git böyle yorum yap diye ? Artı adminlere de verdim kullanıyorlar gayet. DT olsa onlar ban yerdi tatlım.bro sen kendin de banlı değil misin ne satıyorsun millete kendin gibi hwid mi yedireceksin adminlerin bence ilgilenmesi lazım undetected diye satıyor bir de
çoğu bir işe yaramadığı için rekabet oluştu herhalde aynı videoyu aynı texti atıyorlar değişen tek şey fiyatları ve banlanlatıyor hileleriÇok tuhaf her yeni softhub satıcısı 10tl indirim yapıyor öbyle giderse baya uyguna alıcaz
ama bu satıcıyı bilmiyorum ban korumalı yazmışçoğu bir işe yaramadığı için rekabet oluştu herhalde aynı videoyu aynı texti atıyorlar değişen tek şey fiyatları ve banlanlatıyor hileleri
dostum sadece esp fiyatı nedir 3 günlük yardımcı olursan dcden konuşalımben seni tanımıyorum ama sen beni tanıdığını iddia ediyorsun ve burda böyle iddalarda bulunuyorsun. ilginç. Hangi abin gönderdi seni git böyle yorum yap diye ? Artı adminlere de verdim kullanıyorlar gayet. DT olsa onlar ban yerdi tatlım.
HADİ CAnım içerik aynı ondan olabilir miOlm bu softhub satıcıları neden 1 ıq hepsının konu baslıgı aynı la
10 TL'mi ? tekrar kontrol etmeni öneririm.Çok tuhaf her yeni softhub satıcısı 10tl indirim yapıyor öbyle giderse baya uyguna alıcaz
Piyasanın en ucuzu. 2 kuruş fazla kazancam diye uçurmadım fiyatları. Amacım herkesin faydalanması. FAHİŞ FİYATA SONçok pahalı
Tekil olarak satılmıyor maalesef. Fiyatları çok da aşağı çektim zaten. Oluruna bakarız tabiçoğu bir işe yaramadığı için rekabet oluştu herhalde aynı videoyu aynı texti atıyorlar değişen tek şey fiyatları ve banlanlatıyor hileleri
ama bu satıcıyı bilmiyorum ban korumalı yazmış
dostum sadece esp fiyatı nedir 3 günlük yardımcı olursan dcden konuşalım
Lan s*k kırıgı emojılerde mı aynı ?HADİ CAnım içerik aynı ondan olabilir mi
Forumda hakaret serbestse psikolojini bozacak kelimeler söyleyebilirim. Benim tüm forumlarda başlıklarım aynı. Kötülemeye devam edebilirsiniz umrum dışı. Oturduğunuz yerde g*t büyüterek millete sallıyorsunuz anca, sıkıntı tınne yani. Gelen müşteriler her şeyden memnun sen olmasan da olur.Lan s*k kırıgı emojılerde mı aynı ?
ana sunucuyu söyler mısın benden ucuza satan ana sunucuyubu hileyi bütün türkler satıyor hepsi fark isim ve discord adresiyle gerçekten ban yedirtmiyor ama ana sağlayıcıdan daha ucuza almak varken bunlara para kazandırmayın
Psıkılojımı bozcakmıs alsgdkmdshkkoqe a evladı once s gıt kendıne ozgun konu tasarımı baslıgı falan yap vıdeoyu bıle dıger cocuktan calmıssın palamut .Forumda hakaret serbestse psikolojini bozacak kelimeler söyleyebilirim. Benim tüm forumlarda başlıklarım aynı. Kötülemeye devam edebilirsiniz umrum dışı. Oturduğunuz yerde g*t büyüterek millete sallıyorsunuz anca, sıkıntı tınne yani. Gelen müşteriler her şeyden memnun sen olmasan da olur.