Ben bu hileyle fena lig atladım , hesabıda sattım. Şimdi 2. hesabımı kasıyorum ve hala ban yokhileyı kullananlar yoruma gelırmı kullananlar ban yedimi hiç
Ben bu hileyle fena lig atladım , hesabıda sattım. Şimdi 2. hesabımı kasıyorum ve hala ban yokhileyı kullananlar yoruma gelırmı kullananlar ban yedimi hiç
dc ekle Kemal#8032 gostereyımDenedim , denediklerimi tek tek yazayım.
1- Dediğiniz sürücüyü indirip bilgisayarımı kapatıp açtım.
2- Dediğiniz diğer şeyleri de hallettim
3- İnject ettim ve karşıma bir cmd çıktı YES yazıyordu.
4- Aim Hassaslığım 0.551 yazıp enter dedim , 0.1 yazıp enter dedim ve 3 yazıp enter dedim.
5- CMD kapandı ve oyunu açtım , hiçbir değişiklik göremedim.
Eğer bir hatam yoksa hile çalışmıyor. İyi forumlar. Hatam varsa da söylerseniz sevinirim.
tamamdır tesekkur ederım sımdı ındırıyorum o zamanBen bu hileyle fena lig atladım , hesabıda sattım. Şimdi 2. hesabımı kasıyorum ve hala ban yok
yardımcı olur musun sana zahmet bende yapamadımdc ekle Kemal#8032 gostereyım
ilk kastıgım hesap elmas 2 yaptım legit ayarlar ile. Eğer rage ayarlar yaparsan full one tap one tap radiant bile olursunreis senin rank ne
sens kaçilk kastıgım hesap elmas 2 yaptım legit ayarlar ile. Eğer rage ayarlar yaparsan full one tap one tap radiant bile olursun
Video cekme konusunda hicbir bilgim yok Bi arkadas video cekip bana özelden atarsa eklerim acıkcasıhile kurulum videosu gelecek mı