Valorant AimAssist + Magnet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsen denemedim ama deneyenlerin yorumları pek etkili değil gibi aksini düşünen varsa bilgilendirsin?

Arkadaşlar kullanmayın bu hileyi ilk çıktığında kullandım hala aynı project 3 güne ban yersiniz sonra ağlamayın hwid ban nasıl kaldırılır diye çünkü ben ağlıyorum riota yalvarmalar falan filan bir spoofer 400 tl en az aklınızda bulunsun veya spooferı olan spooferlar kullansın dediğim gibi pişman olursunuz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
güzel bir çalışma olmuş

cmd için bi video cekilse güzel olcak

şuan çalışıyormu bu konu hakkında bilgi verrimisinz gece gündüz volerant giriyorum süper olur benim için .

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şahsen valorant da hile yapmanızı önermem ilk başlarda etkili diye sanarsınız sonra kusura bakmayın elim ayağım neden tutmuyor diye izlersiniz adamları. Bunu geçtim sizin tercihinizdir tabi ki, herkese açık ücretsiz bir hileden de beklentiniz olmasın ban riski daha fazladır bu durumu iyice düşünün, hwid olayından bahsetmiyorum bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt