pykee0850
Efsane Üye
Ne kadar süre oynadın?efsane satın aldım kullanıyorum
Ne kadar süre oynadın?efsane satın aldım kullanıyorum
teşekkür ederim kardeşimgayet iyi çalışıor
Fishinin ürünü değilFishynin ürünümü bu
Evet bu yorumun altına bir resim eklemek isterim kendisi ve paylaşımı ayarlar ile oynayıp herşeyi bozup para iadesi için konu açıp iadesi için sorunun nedir dediğim zaman ise derdim para değil diyip üslupsuzca dalga geçmesi ve CG de konusunun kapatılması vs 2 arkadaşımın 2 gün kendisine destek vermesi ücretsiz bir şekilde ve kendisinin insanlara karşı tutumu ben hiçbir zaman kendi ürünüm demedim demem de resellerim bu ayıp birşey mi ? 100 TL istiyorsan atmıcam çünkü saygısız ve tuhaf bir arkadaşsınSatıcı reseller kendi ürünü değil o yüzden örneğin esp çalışmadığında düzeltecek yeterli teknik bilgisi olduğunu düşünmüyorum.Eğer sizin bilgisayarınızda çalışırsa güzel hile ; 1920x1080 ekran çözünürlüğüm ancak hile ekranı 640x480 gibi algılıyor ve bunun sorumlusu benim pcm tutuluyor.İyi çalışmalar dilerim.
fishynin ürünü kanka adam resellerlara özel loader oluşturuyor resim isim değişip falan baktım biraz çok belliFishinin ürünü değil
Değil kardeşim değil olsa neden söylemiyim onun ürünü değil oda Portekizlilerden alıyorfishynin ürünü kanka adam resellerlara özel loader oluşturuyor resim isim değişip falan baktım biraz çok belli