ban risk var mı ona göre dolu hesapta açacam
Açıklama:
Bu yazılım, crosshair'iniz düşmanın üzerine geldiğinde imleci yavaşlatarak daha kolay nişan almanızı sağlar.
Bu sayede düşmanı hedef almanız kolaylaşır ve atışlarınızın isabet etme olasılığı artar.
Download:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VirusTotal:
Video:
evtban risk var mı ona göre dolu hesapta açacam
Açıklama:
Bu yazılım, crosshair'iniz düşmanın üzerine geldiğinde imleci yavaşlatarak daha kolay nişan almanızı sağlar.
Bu sayede düşmanı hedef almanız kolaylaşır ve atışlarınızın isabet etme olasılığı artar.
Download:
VirusTotal:
Video:
Kod bendede olduğu için biraz inceledim ve size şöyle açıklayabilirim: "SetWindowsHookEx" apisini kullanıyor fakat bu apiyi kötüden yana değil. Diğer apiler ise: "WM_MOUSEMOVE" yakaladığında Sleep kullanıyor ve mouse'da gecikme oluyor.ban risk var mı ona göre dolu hesapta açacam
LRESULT CALLBACK hook_callback(int nCode, WPARAM wParam, LPARAM lParam) {
if (nCode >= 0 && wParam == WM_MOUSEMOVE && player_found) {
Açıklama:
Download:
VirusTotal:
Video:
tmmknkban garantili
pyden ekrandaki renklere göre mouse hassasiyeti kısan birşey yapsam o mu daha safe olur bu muKod bendede olduğu için biraz inceledim ve size şöyle açıklayabilirim: "SetWindowsHookEx" apisini kullanıyor fakat bu apiyi kötüden yana değil. Diğer apiler ise: "WM_MOUSEMOVE" yakaladığında Sleep kullanıyor ve mouse'da gecikme oluyor.
Demek istediğim bu:Herhangi zararlı bir şey veya vanguard'ı tetikliyecek bir şey yok. Ekran görüntüsü aldığı için bir sorun yaşatacağını sanmıyorum. Keyifli kullanmalarC++:LRESULT CALLBACK hook_callback(int nCode, WPARAM wParam, LPARAM lParam) { if (nCode >= 0 && wParam == WM_MOUSEMOVE && player_found) {