Valorant AFK Botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolde sağ clickin üstüne ağır bardak koyar öyle giderdim eskiden bi anımsatmadı değil
Bu bot zıplama/çeşitli yönlere hareket etme/ateş etme/silah değiştirme/skill değiştirme vb. gibi hareketleri her seferinde farklı bir sıralama ile yapıyor. O yüzden maçı trolluyormuşsun yada hiç oynamayı bilmiyormuşsun gibi bir görüntü ortaya çıkıyor
anlamı yok o zaman reis
Kullanıcılardan rapor yemeyecek bir afk bot yapmak mümkün değil diye düşünüyorum bir fikrin varsa geliştirmeye açığım

Bu bot zıplama/çeşitli yönlere hareket etme/ateş etme/silah değiştirme/skill değiştirme vb. gibi hareketleri her seferinde farklı bir sıralama ile yapıyor. O yüzden maçı trolluyormuşsun yada hiç oynamayı bilmiyormuşsun gibi bir görüntü ortaya çıkıyor

Kullanıcılardan rapor yemeyecek bir afk bot yapmak mümkün değil diye düşünüyorum bir fikrin varsa geliştirmeye açığım
belki biraz abartı olabilir ama bir harita rotası çizilebilir ve opencv ile hangi harita bulunduğu tespit edilebilir, ben bunların bir kısmını aslında riot api ile yaptım. önce oyuna giriyorsunuz, ardından botu başlatıyorsunuz. bot otomatik olarak maçı başlatıyor, hesabınızda olan ajanlardan random bir ajan pickliyor, oyuna girdiğinizde sağa sola hareket ediyor ve aimbot + triggerbot fov 200 olarak çalışıyor. ama rota çizdirme olursa eğer kesinlikle çok alıcısı olur

belki biraz abartı olabilir ama bir harita rotası çizilebilir ve opencv ile hangi harita bulunduğu tespit edilebilir, ben bunların bir kısmını aslında riot api ile yaptım. önce oyuna giriyorsunuz, ardından botu başlatıyorsunuz. bot otomatik olarak maçı başlatıyor, hesabınızda olan ajanlardan random bir ajan pickliyor, oyuna girdiğinizde sağa sola hareket ediyor ve aimbot + triggerbot fov 200 olarak çalışıyor. ama rota çizdirme olursa eğer kesinlikle çok alıcısı olur
Aslında bir nevi kendi oynayan bir yapay zeka yaratmak mantıklıymış ancak aimbot/triggerbot vb. konularında benim bilgim olmadığı için şuanda bu şekilde bir şey yapmam pek olası değil bu programın asıl kullanım alanı oyun esnasında bir işinizin çıkması veya rage quit atmak isteyip ban yememek isteyenlere hitap ediyor. Levelbot gibi amaçlarla kullanılamaz. Ben bu programı takıma sinirlenip trollemeyle bile uğraşmak istemediğim bir anda yazmıştım :D

Merhabalar arkadaşlar sizlere kendi kodlamış olduğum Valorant AFK Botunu sunmak isterim.
Sürekli olarak random hareket ederek afk banı yememenizi sağlar. Takım arkadaşlarınız raporlarsa oyunu trolluyor gibi gözükürsünüz. Kodlar oyuna doğrudan etki etmiyor o yüzden ban riski olduğunu zannetmiyorum kendim uzun süredir kullanıyorum.Oyunu Alt+Enter tuş kombinasyonu ile pencereli moda alıp programı çalıştırmalısınız. Backspace (silme tuşu) ile programı kapatabilirsiniz. Steamwebhelper şeklinde gözükecektir. Python keyboard komutları olduğu için keylogger olarak algılanıyor, adminlerin ulaşması halinde kaynak kodlarını gönderebilirim. Şuan video çekme imkanım yok deneyen bir arkadaş ekran kaydını bırakabilirse sabitlerim.

Bot çalışmaz ise:

eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt