Valorant AFK Botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MurkyFuture

Efsane Üye
Merhabalar arkadaşlar sizlere kendi kodlamış olduğum Valorant AFK Botunu sunmak isterim.
Sürekli olarak random hareket ederek afk banı yememenizi sağlar. Takım arkadaşlarınız raporlarsa oyunu trolluyor gibi gözükürsünüz. Kodlar oyuna doğrudan etki etmiyor o yüzden ban riski olduğunu zannetmiyorum kendim uzun süredir kullanıyorum.Oyunu Alt+Enter tuş kombinasyonu ile pencereli moda alıp programı çalıştırmalısınız. Backspace (silme tuşu) ile programı kapatabilirsiniz. Steamwebhelper şeklinde gözükecektir. Python keyboard komutları olduğu için keylogger olarak algılanıyor, adminlerin ulaşması halinde kaynak kodlarını gönderebilirim. Şuan video çekme imkanım yok deneyen bir arkadaş ekran kaydını bırakabilirse sabitlerim.

Bot çalışmaz ise:
cmd açıp sırayla yazın.
pip install keyboard
pip install time
pip install random
pip install pydirectinput

Son düzenleme:
Otomatik başlama vs. yok mu kanka 1 kill almadan xp vs. gelmiyor zaten

Otomatik başlama vs. yok mu kanka 1 kill almadan xp vs. gelmiyor zaten
O tür botlar da yazdım ama yavaş yavaş insanlara kodu verip denetmek istedim hem kendimi geliştiririm hem insanlardan yorum toplarım diye. Bu bir levet bot değil de şuan sadece maç içinde vb afk kalman gerekiyorsa açıp gidebileceğin bir bot tarzında.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bunu daha çok 5 dk biyere gidip gelcem tarzı yerlerde kullanılır gibime geliyo level bot olarak deil afk cezasından kurtulmak için iyi yöntem eyw eline sağlık

O tür botlar da yazdım ama yavaş yavaş insanlara kodu verip denetmek istedim hem kendimi geliştiririm hem insanlardan yorum toplarım diye. Bu bir levet bot değil de şuan sadece maç içinde vb afk kalman gerekiyorsa açıp gidebileceğin bir bot tarzında.
ben onun yerine w tuşuna kulak çubuğu sokuyorum 😂

bunu videoya alıp bilet gönderirlerse işlem yapıyorlar bi işe yaramaz

thanks , will be using it to get some juicy xp leveling up accounts xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt