Satıyorum VALORANT ACCOUNT CHECKER

combo atıp direkt check mi proxy captcha ugrasıyoz mu

Alacak Arkadaşlar İçin Söylüyorum "Videodan Gördüğüm Kadarıyla Söylüyorum" Kullanmanız İçin Ekstra Olarak brocapgpt.com'dan Key İçin Ayrı Bir Miktar Daha Ödeyeceksiniz Kendiniz.

güzel gözüküyor hocam hayırlı satışlar.

EXELA VALORANT CHECKER

Piyasadaki yavaş ve stabil olmayan Selenium tabanlı yazılımların aksine, özel altyapısı sayesinde minimum kaynak kullanımı ile maksimum hıza ulaşan yeni nesil Valorant Checker satışa sunulmuştur. Yüksek CPM değerlerine kısa sürede ulaşan bu yazılım, hem bireysel kullanıcılar hem de büyük ölçekli l0g satıcıları için özel olarak optimize edilmiştir.

Öne Çıkan Özellikler​

• Yüksek Hız ve Performans: Selenium altyapısı kullanılmadan geliştirilmiştir. Sistem kaynaklarını yormadan saniyeler içinde yüksek CPM ve tarama hızlarına ulaşır.
  • Tam Kapsamlı Capture (Full Capture): Hesaplara dair tüm verileri eksiksiz şekilde çeker. Skinler, radyanit, VP, seviye, son oynanma tarihi, dereceli rütbesi ve e-posta durumları detaylıca taranır.
  • Gelişmiş Captcha Entegrasyonları: BrocapGPT, NoCaptchaAI ve YesCaptcha servisleri ile tam uyumlu çalışır. Captcha engellerini takılmadan, yüksek başarı oranıyla geçer.
  • Arayüz İçi Skin Viewer: Görsel skin görüntüleyici sayesinde hesap içerisindeki skinleri harici bir siteye ihtiyaç duymadan doğrudan program arayüzü üzerinden inceleyebilirsiniz.
  • Gelişmiş Database Sistem: Checklenen hesaplar istenirse db olarak exportlanıp loadlanabilir
  • l0g Satıcılarına Özel Detaylı Filtreleme: Yüksek hacimli l0g yöneten kullanıcılar için gelişmiş ayıştırma ve detaylı istatistik (Stat) ekranı sunar. Hesapları değere, skine veya rütbeye göre kolayca kategorize edebilirsiniz.
  • Kişiselleştirilebilir Veri Çekme (Custom Capture): Capture ekranını kendi ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilir, sadece görmek istediğiniz verileri ön plana çıkarabilirsiniz.

Görsel ve Video Tanıtımı​

Yazılımın çalışma hızını, arayüz kullanımını ve canlı performansını aşağıdaki bağlantılardan inceleyebilirsiniz.

• Detaylı Tanıtım Videosu:
  • Arayüz ve Ekran Görüntüleri:

Benim Olduğuna Dair Kanıt

Satın Alım ve İletişim​

Ürün hakkında detaylı bilgi almak, canlı test talep etmek veya satın alım gerçekleştirmek için aşağıdaki kanallardan ulaşabilirsiniz.

• Discord: leminwq
  • Ödeme Yöntemleri: Kripto
    Fiyat Listesi

1 Hafta 15 Dolar
    1 Ay 25 Dolar
    3 Ay 60 Dolar

webview checker + ai ui mükemmel hocam. günde 20cpm çeker mi?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt