Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jeddonline

Normal Üye
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA YENİ BİLGİSAYAR ALDIM İKİNCİ EL AMA VALORANTA GİREMİYORUM VAN 51 HATASI ÇIKIYOR DESTEĞE BAŞVURDUĞUMDA İSE CİHAZ BANI UYGULANDIGINI SÖYLEDİLER 3 AYLIK SİZDEN TEK RİCAM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ İNTERNET ÜZERİNDE HERŞEYİ YAPTIM 1 HAFTADIR AMA BAŞARAMADIM OTURUP AĞLICAM. ÇALIŞIP ÇABALADIĞIM SON PARAMI BU PC YE VERMİŞTİM. ÖNCEKİ SAHİBİ BEN VALORANT OYNAMAM DİYOR. LÜTFEN YARDIMCI OLUN BENIMLE BERABER BU SIKINTIYI ÇEKEN ARKADAŞLARADA BELKİ Bİ ÇARE OLUR SEVGİLER SAYGILAR...

knk aynı sorun bendede cıktı bilet actım ama nafile a.y.o. knk iyi akşamlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
2. el pc alcağına çoğu pcyi destekleyen spoofer alabilirdin.

Dostum bu olanları riota aynen böyle at yani birazcık acindir jendini :D öv onları belki kısaltır lar benim kuzenim böyle yapmıştı olmuştu

Selam dostum önce ki sahibi büyük ihtimal ban yediği için satmıştır bu devirde ekran kartı bulmak bile zor ban yemiştir birine satayım demiştir büyük ihtimal yalan atıyor biz bilgisayarımızı değiştirmeden kaldırabiliyoruz önce ki sahibi kesinlikle valoranttan ban yemiştir.
hocam bana ulaşabilirmisiniz eğer kaldırabiliyorsanız kesin bir şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt