Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jeddonline

Normal Üye
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA YENİ BİLGİSAYAR ALDIM İKİNCİ EL AMA VALORANTA GİREMİYORUM VAN 51 HATASI ÇIKIYOR DESTEĞE BAŞVURDUĞUMDA İSE CİHAZ BANI UYGULANDIGINI SÖYLEDİLER 3 AYLIK SİZDEN TEK RİCAM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ İNTERNET ÜZERİNDE HERŞEYİ YAPTIM 1 HAFTADIR AMA BAŞARAMADIM OTURUP AĞLICAM. ÇALIŞIP ÇABALADIĞIM SON PARAMI BU PC YE VERMİŞTİM. ÖNCEKİ SAHİBİ BEN VALORANT OYNAMAM DİYOR. LÜTFEN YARDIMCI OLUN BENIMLE BERABER BU SIKINTIYI ÇEKEN ARKADAŞLARADA BELKİ Bİ ÇARE OLUR SEVGİLER SAYGILAR...

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Selam dostum önce ki sahibi büyük ihtimal ban yediği için satmıştır bu devirde ekran kartı bulmak bile zor ban yemiştir birine satayım demiştir büyük ihtimal yalan atıyor biz bilgisayarımızı değiştirmeden kaldırabiliyoruz önce ki sahibi kesinlikle valoranttan ban yemiştir.

Selam dostum önce ki sahibi büyük ihtimal ban yediği için satmıştır bu devirde ekran kartı bulmak bile zor ban yemiştir birine satayım demiştir büyük ihtimal yalan atıyor biz bilgisayarımızı değiştirmeden kaldırabiliyoruz önce ki sahibi kesinlikle valoranttan ban yemiştir.
lütfen bana yardım edin yemedim içmedim sırf bu pc yi alabilmek için. kız arkadaşımla beraber oynamak istemiştim sadece :")

kankam spoofer yapmaktan baska caren yok 3 ay beklemek istemiyosan yada o denyoyu bul iade et pc yi eğer kabul ederse

Gerçekten çok ilginç, demek ki cihaz alırken bunu da kontrol etmek gerekecek. Bence Valorant'a ticket atın hwid tarihini öğrenin yada ücretli spoofer deneyin.

Hocam forumda ücretli spoofer satan onaylı satıcılar var uygun fiyata onlardan bilgi alabilirsin, eğer işin hallolmazsa woofer pro ile çoğu arkadaşım banını kaldırdı biraz pahalı fakat araştırabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt