Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çalışmıyor ne yazık ki. çok fazla denedim ama olmadı. bebe started... dont cl0se diyor, giriyorum oyuna ama hile açılmıyor. win10/21H1

Paylaşımınız için teşekkürler, denemek için sabırsızlanıyorum. Umarım o zamana kadar aktif kalır

çalıştırımayanlar kendi elleriyle interception ve rawacceli kurup biostan sanallaştırmayı açarsa düzelicektir.

Dostum bende uzun zamandır bu şekilde bir valo hilesi arıyordum daha önce triggerbot vesaire kullandım fakat merak ettiğim birşey var bu hilede aim direk kitleniyormu yoksa legit bir şekilde oynayabilir miyiz? yetkili arkadaşlar soru sordum amacım yorum kasmak değil hilelere erişimim zaten bulunmakta lütfen banlamayınız, bir kaç kişi banlamışsınız onlardan değilim.

onaylı üylik istiyorda uzun zamandır bu siteyi kullanıyorum nasıl onaylı üye olabilirim
50 mesaj atman gerekiyor fakat bunu 1 gün gibi bir süreçte veya kısa bir süreçte spam ile veya saçma şeyler yazarak yaparsan banı yersin dostum onu söyleyeyim o yüzden tavsiyem konudaki kişilere bilgin olduğunca yardım etmen konu açman insanlarla sohbet etmen gibi vesaire yani spam atanlar zaten kısa bir süre içerisinde ban yiyor

yarım saattir sanallaştırma ile ilgili bir şeyler kuruyor ama hala bitmedi. normalde de bu kadar uzun sürüyor mu?

yarım saattir sanallaştırma ile ilgili bir şeyler kuruyor ama hala bitmedi. normalde de bu kadar uzun sürüyor mu?
evet sürüyor gayet normal
çalıştırımayanlar kendi elleriyle interception ve rawacceli kurup biostan sanallaştırmayı açarsa düzelicektir.
sorıik bey aim aşırı kayıyor önerebilceğiniz bir ayar var mı referans alabilceğimiz fov ayari veya smoooth

harika bir şeye benziyor sorik hocam hem ücretsiz olup hemde undetected bulabileceğiniz sanırım tek hiledir. değerini bilin

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt