erebus11
Silver Üye
Merhaba dostlar ; 02.05.2021 tarihinde bitmesi gereken 3 aylık banım hala kalkmamış görünüyor. Araştırmalarım sonucu Amerika saatine göre işlendiğini, hatta buna dair riottan böyle söylediklerini söyleyen kişiler gördüm. 2 gün geçti ve devamlı farklı hatalar alıyorum.
Aldığım hatalar : -Val 5
-Val 62
-3. part yazılım ve hileden kalıcı uzaklaştırma
İşin garip tarafı ise yeni hesap açtıktan sonra girebiliyor ve 1 el sonra, bazense poligondan 5 dakika sonra tekrar ban yiyorum.
Sorum ise şudur ; Amerika saatine göre şuana bakmak gerekirse Mayıs'ın 3'ü. Banımın kalkması gereken tarih ise Mayıs'ın 2'siydi. Amerika saatine göre de kalkması gerek cihaz banım neden kalkmıyor ? 2 gün geçti daha beklemem lazım mı?
İlgi ve alakalı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bir gelişme olursa buraya güncelleyeceğim.
Gelişme : Dostlar Ban sürem 3 gün geçtikten sonra açıldı. Yani sonuç olarak, ban sürenizin bittiği tarihten 3-4 gün sonrasında açılıyor.
Aldığım hatalar : -Val 5
-Val 62
-3. part yazılım ve hileden kalıcı uzaklaştırma
İşin garip tarafı ise yeni hesap açtıktan sonra girebiliyor ve 1 el sonra, bazense poligondan 5 dakika sonra tekrar ban yiyorum.
Sorum ise şudur ; Amerika saatine göre şuana bakmak gerekirse Mayıs'ın 3'ü. Banımın kalkması gereken tarih ise Mayıs'ın 2'siydi. Amerika saatine göre de kalkması gerek cihaz banım neden kalkmıyor ? 2 gün geçti daha beklemem lazım mı?
İlgi ve alakalı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bir gelişme olursa buraya güncelleyeceğim.
Gelişme : Dostlar Ban sürem 3 gün geçtikten sonra açıldı. Yani sonuç olarak, ban sürenizin bittiği tarihten 3-4 gün sonrasında açılıyor.
Son düzenleme: