Çözüldü Valorant 3 ay beklenen Hwidnin Saat farkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erebus11

Silver Üye
Merhaba dostlar ; 02.05.2021 tarihinde bitmesi gereken 3 aylık banım hala kalkmamış görünüyor. Araştırmalarım sonucu Amerika saatine göre işlendiğini, hatta buna dair riottan böyle söylediklerini söyleyen kişiler gördüm. 2 gün geçti ve devamlı farklı hatalar alıyorum.
Aldığım hatalar : -Val 5
-Val 62
-3. part yazılım ve hileden kalıcı uzaklaştırma

İşin garip tarafı ise yeni hesap açtıktan sonra girebiliyor ve 1 el sonra, bazense poligondan 5 dakika sonra tekrar ban yiyorum.
Sorum ise şudur ; Amerika saatine göre şuana bakmak gerekirse Mayıs'ın 3'ü. Banımın kalkması gereken tarih ise Mayıs'ın 2'siydi. Amerika saatine göre de kalkması gerek cihaz banım neden kalkmıyor ? 2 gün geçti daha beklemem lazım mı?

İlgi ve alakalı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

riot.png

Bir gelişme olursa buraya güncelleyeceğim.

Gelişme : Dostlar Ban sürem 3 gün geçtikten sonra açıldı. Yani sonuç olarak, ban sürenizin bittiği tarihten 3-4 gün sonrasında açılıyor.

Son düzenleme:
Son yediğiniz banı hile kullanmadan mı yediniz?
evet, şimdi bilgisayarımdaki oyunların çoğu Crâck li vanguardın 3. parti yazılımları da kendi çemberine aldığını duymuştum.single player oyunlarda kullanmak için cheat engine programım da var yani neden ban yedim diye düşündüğümde aklıma sadece bunlar geliyor. Riota bunu açıkladım ama bir cevap vermediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt