Valorant 2pc method

Riaso1337

Trust = Exploit
Efsane Üye
Valorant 2pc method anlatabilecek varmı ve yan pc de valo yüklümü olması gerek

102- hatası yiyosun maçta bi 1-2 kere birde mantık 2 ci pc den oyuna giriyosun sonra girerken ajan seçimşinden sonra alt f4 atıysun sonra main pcde pipe ile giriyosun oynuyosun ben yaptığımda 2-3 maç ta bir hesaplar kitleniyodu süreli bi şekilde en sonunda da 1 tanesi ban yedi sonra 2 ci pc de ban yedi bu kadar

102- hatası yiyosun maçta bi 1-2 kere birde mantık 2 ci pc den oyuna giriyosun sonra girerken ajan seçimşinden sonra alt f4 atıysun sonra main pcde pipe ile giriyosun oynuyosun ben yaptığımda 2-3 maç ta bir hesaplar kitleniyodu süreli bi şekilde en sonunda da 1 tanesi ban yedi sonra 2 ci pc de ban yedi bu kadar
fix zaten

yanlış bilgi vermek istemem ama benim bildiğim kadarıyla bansız bir bilgisayardan maçı başlatıyorsun karakter seçiyorsun rankların ve kartların gözüktüğü yerde ana banlı bilgisayarından bypassın ile vgc vgk kapalı bir şekilde giriyorsun maç sonu tekrar aynı şeyler falan
helal la dash doğru anlamışsın aslanım benim hep böyle ol afferim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Valorant 2pc method anlatabilecek varmı ve yan pc de valo yüklümü olması gerek
şuan 2pc ile çalışan ve hile olan bilgisayarda vanguard tamamen silindiği için ban riski olmayan ve pipe üzerinden oyunla sürekli konuşarak maç içinde bağlantı hatası almamanı sağlayan bir emulator üstünde çalışıyorum gayet güzel çalışıyor daha test etmekteyim tek sorun şu pipe methodu gibi her maç gir çık yapmak gerekiyor o sorunu çözmek için çalışıyorum ama en zorlu kısım o

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt