Arıyorum VALORANT 24H2 CALISAN CLEX HARICI EXTERNAL/INTERNAL

Tahminimce zafkiel isimli ucubenin yeni PR çalışması. Açtığı konuları dikkatlice incelediğimde sürekli Clex isimli hileyi ön plana çıkaracak bir şeyler yaptığını gördüm. Bu konuda ise "Clex'in Windows 11'in son sürümünde bile sorunsuz çalıştığını" vurgulamak istemiş. Halbuki öyle bir şey yok alanlar 1 gün sonra ban yiyor. :D
bende kullandım 1 hafta ban yemedim

Aynen kanka öyle miymiş Fake SS'lere devam. @Meister ne zamandan beri forumda satış ve ticarette sahtekarlık nedeniyle ban yemiş kullanıcılar imzasında kafalarına göre reklam yapabiliyor?
normalde bu konulara dahil olmam fakat bu ürünü 3 ana satıcısı mevcut ve bu 3 ana satıcının kendi customerları veya resellerların customerı olsun üyelerden hep olumlu feedbacklar alındı. ve customerların yarısından çoğuda yüksek ranklardadırlar bunu 3 ana satıcının veya resellerların sunucusuna katılarak görebilirsiniz. ( bunların hepsi fake olamaz ya )

gamebreaker veriyim dedim almıcam yazdı ucube aw sanki zorla satmaya calısıyoruz :kappasmiley:

neden herkese sallıyorsun forumdaki?
daha önce bana sallayıp forumdan ban yiyen SanalGurmesi arkadaşın apk versiyonu gibi buda

oevladına bak adamın arkadaşları yardım istiyor hilesi için benden gelmiş geçemiceyğin diyor lan tüm bunları 15 yaşında idaxpden öğrendiniz ondan bir şeyler satın aldınız gittiniz para verdiniz ne diyorsun olum drivera pack basan adamlarsınız eziksiniz
Crâck yiyip bide utanmadan konusuyorsunuz ucubeler sizi (lcaps ve sen) :D clex in loaderi 3 gundur herkese acik paylastim hicbiriniz kiramadiniz + gittiniz mahirden Crâck yediniz bu kadarda maymun olunmaz be, cidden komedisiniz. Leftcaps bide mahirin ( @strawiscrazy ) Crâck konusunun yorumlarina hala detect olmadiysa crackden degil hilenin saglamligindan yaziyor utanmaz kopek

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt