Arıyorum VALORANT 24H2 CALISAN CLEX HARICI EXTERNAL/INTERNAL

GotikOyunda

Gold Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
Win11 24h2 calisan external/internal var mi? Techart bile 24h2 desteklemiyor anti kernel driveri gecemedigi icin.
Varsa calistigini bildiginiz hileler discord sunuculariyla yada siteleriyle beraber atabilirsiniz

discord.gg/venoxcheat

Win11 24h2 calisan external/internal var mi? Techart bile 24h2 desteklemiyor anti kernel driveri gecemedigi icin.
Varsa calistigini bildiginiz hileler discord sunuculariyla yada siteleriyle beraber atabilirsiniz
Eskiden vardı da VEN0X'un attığı sunucuya bir göz atabilirsin bence

anti kernel driver ne amk
Tahminimce zafkiel isimli ucubenin yeni PR çalışması. Açtığı konuları dikkatlice incelediğimde sürekli Clex isimli hileyi ön plana çıkaracak bir şeyler yaptığını gördüm. Bu konuda ise "Clex'in Windows 11'in son sürümünde bile sorunsuz çalıştığını" vurgulamak istemiş. Halbuki öyle bir şey yok alanlar 1 gün sonra ban yiyor. :D

Tahminimce zafkiel isimli ucubenin yeni PR çalışması. Açtığı konuları dikkatlice incelediğimde sürekli Clex isimli hileyi ön plana çıkaracak bir şeyler yaptığını gördüm. Bu konuda ise "Clex'in Windows 11'in son sürümünde bile sorunsuz çalıştığını" vurgulamak istemiş. Halbuki öyle bir şey yok alanlar 1 gün sonra ban yiyor. :D
calisiyor cunku kullandim ve ban yemedim kudurmaya devam :D

CLEX.png
Aynen kanka öyle miymiş Fake SS'lere devam. @Meister ne zamandan beri forumda satış ve ticarette sahtekarlık nedeniyle ban yemiş kullanıcılar imzasında kafalarına göre reklam yapabiliyor?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt