1 Hafta oldu checkleneli kullanmadım daha hiçtime ban açıkmı kapalımı checklendi ?
kanka şimdi checker'larda nexus'da time ban olayı var süreli olan banlar dahil olabilir içeriğinde timeban kapalı bir şekilde gösterip checkleyebiliyormusun ?1 Hafta oldu checkleneli kullanmadım daha hiç
Kanka tekrar checkleyemem üşeniyorum 1 günde checklendi zatenkanka şimdi checker'larda nexus'da time ban olayı var süreli olan banlar dahil olabilir içeriğinde timeban kapalı bir şekilde gösterip checkleyebiliyormusun ?
kanka almayı planlıyorum ama 1 hafta önce checklenmiş yani çoğu değişmiş banlanmış bile olabilir proxym ve checker'ım var ben yapabilirim satın almadanda sen vermessin öyle bir olay var proxy vereyim 1 dk'de checkle proxy var bendeKanka tekrar checkleyemem üşeniyorum 1 günde checklendi zaten
yani mantıkenkanka almayı planlıyorum ama 1 hafta önce checklenmiş yani çoğu değişmiş banlanmış bile olabilir proxym ve checker'ım var ben yapabilirim satın almadanda sen vermessin öyle bir olay var proxy vereyim 1 dk'de checkle proxy var bende
Karar sana kalmış kanka dedim gibi ben itemsatışta farklı logumla satış yapıyorum bu logu kullanmadım ama patlayanlar vardır illaki içindenkanka almayı planlıyorum ama 1 hafta önce checklenmiş yani çoğu değişmiş banlanmış bile olabilir proxym ve checker'ım var ben yapabilirim satın almadanda sen vermessin öyle bir olay var
var kankada proxy sıkıntım var verebilirsen taratırım tekrarnexus'un varsa proxy vereyim