veb
Diamond Üye
- İletişim
bu gidişle ben banı kaldıramayacağım galibaevet çalışması için biosunuzun ami olması gerekmektedir.
bu gidişle ben banı kaldıramayacağım galibaevet çalışması için biosunuzun ami olması gerekmektedir.
Kayra 8. adımda c ye mi kuruyoruz diğer diske mi fark ediyor muMerhaba Ben Kayra Bugün Benimde Kullandığım Bu Methodu Sizlere Anlatıcam ;
1- Yeni Bir Disk Açıp İçine Valorant'ı Atıyoruz.
2- Vanguardı Silip Modemi Reset Atıyoruz. ( Kapat Aç Değil )
3- Format Atıyoruz. ( İçine Valorantı Attığınız Disk Dışında Tüm Diskleri Biçimlendirin )
4- Amidewin İle /SU auto /BS (burayı sallayın) /SS (burayı sallayın) /ID (buraya rastgele tarih girin örnek: 12/12/2020)
5- Linkini Verdiğim ValoBot v7.6 ile 4 Tuşuna Basıp Spooflayın.
6- Bios Up/Down Yapın.
7, Tekrar ValoBot v7.6 ile 4e Basarak Spooflayın.
8. Valorantın Sitesinden İndiricisini İndirip Onarın ve Oyuna Girin Kolay Gelsin.
NOT: Bende Monster Abra A5 var bu method onda çalışıyor sizin laptoplarınızda da çalışabilir deneyin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Valorantın dosyasını C ye atıp kuruyosunKayra 8. adımda c ye mi kuruyoruz diğer diske mi fark ediyor mu
Yani mesela yeni açıp kurduğun disk D ise d den c ye atıyorsun sonra d yi silebilirsin yada durabilirKayra 8. adımda c ye mi kuruyoruz diğer diske mi fark ediyor mu
Işe yaradı gibi şimdilik 3. Oyun herhangi bir yasaklanma söz konusu değil teşekkür ederim
İyi Oyunlar DostumIşe yaradı gibi şimdilik 3. Oyun herhangi bir yasaklanma söz konusu değil teşekkür ederim
Her şeyi anladım ama bios up/down nedir nasıl yapılır anlayamadım yardımcı olurmusun.Merhaba Ben Kayra Bugün Benimde Kullandığım Bu Methodu Sizlere Anlatıcam ;
1- Yeni Bir Disk Açıp İçine Valorant'ı Atıyoruz.
2- Vanguardı Silip Modemi Reset Atıyoruz. ( Kapat Aç Değil )
3- Format Atıyoruz. ( İçine Valorantı Attığınız Disk Dışında Tüm Diskleri Biçimlendirin )
4- Amidewin İle /SU auto /BS (burayı sallayın) /SS (burayı sallayın) /ID (buraya rastgele tarih girin örnek: 12/12/2020)
5- Linkini Verdiğim ValoBot v7.6 ile 4 Tuşuna Basıp Spooflayın.
6- Bios Up/Down Yapın.
7, Tekrar ValoBot v7.6 ile 4e Basarak Spooflayın.
8. Valorantın Sitesinden İndiricisini İndirip Onarın ve Oyuna Girin Kolay Gelsin.
NOT: Bende Monster Abra A5 var bu method onda çalışıyor sizin laptoplarınızda da çalışabilir deneyin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
istersen biosun amiymiş zaten gel dmiedit kullanarak yapayım hızlıcaGeri bildirim için teşekkürler, işe yarıyor diyebiliriz o zaman çünkü bende eğitim sonrası bir oyuna başlar başlamaz yapıyordu bu haltı.