kolayı varMerhaba Ben Kayra Bugün Benimde Kullandığım Bu Methodu Sizlere Anlatıcam ;
1- Yeni Bir Disk Açıp İçine Valorant'ı Atıyoruz.
2- Vanguardı Silip Modeme Reset Atıyoruz. ( Kapat Aç Değil )
3- Format Atıyoruz. ( İçine Valorantı Attığınız Disk Dışında Tüm Diskleri Biçimlendirin )
4- Amidewin İle /SU auto /BS (burayı sallayın) /SS (burayı sallayın) /ID (buraya rastgele tarih girin örnek: 12/12/2020)
5- Linkini Verdiğim ValoBot v7.6 ile 4 Tuşuna Basıp Spooflayın.
6- Bios Up/Down Yapın.
7, Tekrar ValoBot v7.6 ile 4e Basarak Spooflayın.
8. Valorantın Sitesinden İndiricisini İndirip Onarın ve Oyuna Girin Kolay Gelsin.
NOT: Bende Monster Abra A5 var bu method onda çalışıyor sizin laptoplarınızda da çalışabilir deneyin.
STATUS: WORK FOR ME 29.04.2022
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Knk bios update yapmayi bilmiyorum ama birdahaki sefere oyle yaparimknk formata gerek yok direkt şey var valorant ı siliyorsun spooferı çalıştırıyorsun bios update yapıyorsun valorantı tekrar indiriyorsun bu kadar.
Valorantı attığımız diski geri içindekileri silip c diskine birleştirsek sorun olurmuMerhaba Ben Kayra Bugün Benimde Kullandığım Bu Methodu Sizlere Anlatıcam ;
1- Yeni Bir Disk Açıp İçine Valorant'ı Atıyoruz.
2- Vanguardı Silip Modeme Reset Atıyoruz. ( Kapat Aç Değil )
3- Format Atıyoruz. ( İçine Valorantı Attığınız Disk Dışında Tüm Diskleri Biçimlendirin )
4- Amidewin İle /SU auto /BS (burayı sallayın) /SS (burayı sallayın) /ID (buraya rastgele tarih girin örnek: 12/12/2020)
5- Linkini Verdiğim ValoBot v7.6 ile 4 Tuşuna Basıp Spooflayın.
6- Bios Up/Down Yapın.
7, Tekrar ValoBot v7.6 ile 4e Basarak Spooflayın.
8. Valorantın Sitesinden İndiricisini İndirip Onarın ve Oyuna Girin Kolay Gelsin.
NOT: Bende Monster Abra A5 var bu method onda çalışıyor sizin laptoplarınızda da çalışabilir deneyin.
STATUS: WORK FOR ME 29.04.2022
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir