Çalışmıyor Valorant 10 Dakikada HWID Ban Kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Ben Kayra Bugün Benimde Kullandığım Bu Methodu Sizlere Anlatıcam ;

1- Yeni Bir Disk Açıp İçine Valorant'ı Atıyoruz.
2- Vanguardı Silip Modeme Reset Atıyoruz. ( Kapat Aç Değil )
3- Format Atıyoruz. ( İçine Valorantı Attığınız Disk Dışında Tüm Diskleri Biçimlendirin )
4- Amidewin İle /SU auto /BS (burayı sallayın) /SS (burayı sallayın) /ID (buraya rastgele tarih girin örnek: 12/12/2020)
5- Linkini Verdiğim ValoBot v7.6 ile 4 Tuşuna Basıp Spooflayın.
6- Bios Up/Down Yapın.
7, Tekrar ValoBot v7.6 ile 4e Basarak Spooflayın.
8. Valorantın Sitesinden İndiricisini İndirip Onarın ve Oyuna Girin Kolay Gelsin.

NOT: Bende Monster Abra A5 var bu method onda çalışıyor sizin laptoplarınızda da çalışabilir deneyin.

STATUS: WORK FOR ME 29.04.2022

:indir:

kolayı var :D

Ya tam yeni guncelleme geldi ne guzel seti fln inceliyecektim banlandim bugun van 152 hatasi veriyor bildiğiniz calisan bir spoofer fln varmi elinizde asus anakart icin

İşlenmeyen Özel Durum: System.Net.WebException: WebClient isteği sırasında özel durum oluştu. ---> System.UnauthorizedAccessException: 'C:\ProgramData\SoftwareDistribution\ssu.exe' yoluna erişim reddedildi.
konum: System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
konum: System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath, Boolean checkHost)
konum: System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access)
konum: System.Net.WebClient.DownloadFile(Uri address, String fileName)
--- İç özel durum yığını izlemesinin sonu ---
konum: System.Net.WebClient.DownloadFile(Uri address, String fileName)
konum: System.Net.WebClient.DownloadFile(String address, String fileName)
nedir

@CaginKyr eyw adamsın asus anakartta işe yaradı birde güzel bir hile bulursam forumdan tadından yenmez

knk formata gerek yok direkt şey var valorant ı siliyorsun spooferı çalıştırıyorsun bios update yapıyorsun valorantı tekrar indiriyorsun bu kadar.
benim dediğim taktik rüm anakartlarda geçerli bu arada

Son düzenleme:
knk int den bak anakartın sayfasına gidiyorsun biosun en güncel sünü usb ye atıyorsun sonra biosu açıyorsun update yapıyorsun nasıl update yapıcağınıda yt de videolar var izlersin

Merhaba Ben Kayra Bugün Benimde Kullandığım Bu Methodu Sizlere Anlatıcam ;

1- Yeni Bir Disk Açıp İçine Valorant'ı Atıyoruz.
2- Vanguardı Silip Modeme Reset Atıyoruz. ( Kapat Aç Değil )
3- Format Atıyoruz. ( İçine Valorantı Attığınız Disk Dışında Tüm Diskleri Biçimlendirin )
4- Amidewin İle /SU auto /BS (burayı sallayın) /SS (burayı sallayın) /ID (buraya rastgele tarih girin örnek: 12/12/2020)
5- Linkini Verdiğim ValoBot v7.6 ile 4 Tuşuna Basıp Spooflayın.
6- Bios Up/Down Yapın.
7, Tekrar ValoBot v7.6 ile 4e Basarak Spooflayın.
8. Valorantın Sitesinden İndiricisini İndirip Onarın ve Oyuna Girin Kolay Gelsin.

NOT: Bende Monster Abra A5 var bu method onda çalışıyor sizin laptoplarınızda da çalışabilir deneyin.

STATUS: WORK FOR ME 29.04.2022

:indir:

Valorantı attığımız diski geri içindekileri silip c diskine birleştirsek sorun olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt