Çözüldü Valohell Şikayet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamın mağdur olduğu belli şöyle gelip açıklama yapma gereği duymuyorum diyip dümenden yok şöyle böyle diyip konuyu kapattırmaya çalışanlara aşırı uyuz oluyorum kimin ne kadar güven verdiği yada refi olduğu umrunuzda olmasın adamın sadece 2 laga lugasına konuyu kapattırıp iade yaptırırlar artık şu satıcıları inceleyip öyle karar versinler vgc bypass ne awq bide 20 dk bekle demişler habire crash almış ne kadar komik bi olay 😆

adamın mağdur olduğu belli şöyle gelip açıklama yapma gereği duymuyorum diyip dümenden yok şöyle böyle diyip konuyu kapattırmaya çalışanlara aşırı uyuz oluyorum kimin ne kadar güven verdiği yada refi olduğu umrunuzda olmasın adamın sadece 2 laga lugasına konuyu kapattırıp iade yaptırırlar artık şu satıcıları inceleyip öyle karar versinler vgc bypass ne awq bide 20 dk bekle demişler habire crash almış ne kadar komik bi olay 😆
ya reis bir de ticketi kapatiyorlar her seferinde, simdi baktim en sonuncusunu da kapatmislar, ilk ticketimin logunu adminlere atarlarsa adminler beni anlayacak zaten

ya reis bir de ticketi kapatiyorlar her seferinde, simdi baktim en sonuncusunu da kapatmislar, ilk ticketimin logunu adminlere atarlarsa adminler beni anlayacak zaten
kanka bu tür olaylar önceki h1le satıcılarındada çok yaşandı hepsini şutladılar hakkını verirler umarım üzmezler seni

#Karar

En başta çalışmaz ise format atması gerektiğini belirttiğiniz için müşterinizin Banını kaldırıp vgc bypassı tekrar deneyin eğer tekrar çalışmaz ise

24 Saat içinde müşterinize para iadesi geçin

24 saat sonun da bana discord üzerinde bildirin Discord Meistervevo

Satıcıyıa tanınan Hak dolmuştur ve ne para iadesi ne de şahsın sorununu çözebilmiştir

Kişi Forumdan uzaklaştırıldı.

Eğer şahıs hakkında emniyete şikayette bulunmak isterseniz IP, Zaman, Log bilgisini paylaşacağımızı ve işbirliği yapacağımızı hatırlatmak isteriz. Eğer maddi bir kaybınız veya gizliliğinizi ihlal eden bir konu varsa emniyete giderek derhal şikayette bulunun. Ayrıca şikayet dilekçenizin örneğini bizimle paylaşırsanız size ip, zaman, log bilgisini A4 Kağıdına yazdırılabilir bir biçimde göndereceğiz. Bu işlemleri yapmaya karar verirseniz bizimle forum nickinizi paylaşarak [email protected] mail adresinden iletişime geçin. @xyph

Saygılarımla
Cheatglobal Yönetim Ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt