bygone98
Gold Üye
Yorumun için teşekkürler.satın aldım 1 maç girdim çok iyi çalışıyor almanızı tavsiye ederim.
Yorumun için teşekkürler.satın aldım 1 maç girdim çok iyi çalışıyor almanızı tavsiye ederim.
Kanka ben dreamvalo paste yapan birini görmedim ilk defa seni gördüm isgsosbdodhdi
Merhaba,
Daha önce forumumuzda crackli olarak kullandığımız ValoDLLin üretici firması guproth ile görüşerek iş anlaşmasına vardık.
Avantajlı ve uygun fiyatlar olması verilen hizmetin sizler adına son kalite olması için ortalama bir fiyat belirledik ve firmadan ilk istediğimiz türkiye müşterilerini ayrı tutması ve bizim destek vermemiz.
Böylece hwid onay işlemleriniz hızlı ve türkçe destek alabileceksiniz.
Forumdaki onay süreçlerini tamamladık ve satışa başlıyoruz.
Genel Özelliklerimiz ;
>>> ESP <<<
(Duvar Arkası Görmek Wall Hack)
ESP İskeleti
ESP Kutusu
ESP Adı
ESP Sağlık Çubuğu
ESP Mesafesi
ESP Takımı
ESP Her zaman göster veya limitle
>>> AimBot <<<
(Duvar Arkası Görmek Wall Hack)
Aimbot
Aim Visible
Aim Smooth
FOV Crosshair
>>> Customized <<<
(Değiştirilebilir Özellikler)
Aimbotun Nişan Yeri (Kafa, Boyun, Bel, Bacak)
Aimbotun Tuşu
Aimbotun Aktif Olacağı Alan
Aimbotun Hızı
Crosshairın Rengi
Duvar Arkası Düşmanın Rengi
Gözüken Düşmanın Rengi
Aimbotun Alanının Rengi
Oyundan Görüntüler ;
Fiyatlarımız ;
1 Gün - 25 TL + Açılışa Özel 1 Gün Hediye
10 Gün - 225 TL + Açılışa Özel 10 Gün Hediye
31 Gün - 400 TL + Açılışa Özel 31 Gün Hediye
Stok Limiti Bulunmamaktadır. Açılış Özel Kampanyası Geçicidir.
Cheatglobal kullanıcılarına özel çekiliş yapacağım gerekli bilgiyi adminler ile paylaşacağım. Daha sonra duyuracağım
Ödeme Yöntemlerimiz : Papara, Kredi Kartı, Fast, Havale/EFT Satın Almak İçin ticket oluşturunuz.
Discord Adresimiz :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Müşteri Yorumları
teşekkür ederiz her müşterimiz bizim için önemlidir.satıcı çok ilgili çok güvenilir 1 günlük almama rağmen 1 aylık almışım gibi çok fazla ilgilendi programı açamadım formatladım pcyi ona rağmen beni bekledi ve hiç rahatsız olmadı cidden herkese öneriyorum birazdan oyuna gireceğim hile hakkında pek birşey bilmiyorum tekrar editlerim iyi forumlar.
dreamvalo paste değil sadece bu hileyi crackliyorlardıKanka ben dreamvalo paste yapan birini görmedim ilk defa seni gördüm isgsosbdodhdi
sabırsızlıkla bekliyoruzYarın 1+1 günlük olanı alacağım. Deneyimlerimi aktarırım.
Yorumun için teşekkürlerarkadaşlar mutlaka sürümünüz 19xx yada 21h1 falan olsun 18xx olunca program sapıtıyor onun dışında hiçbir problem yok
Crash prblemi genelde 2 maçta 3 maçta bir olacak şekilde kullanan ben olarak söylüyorum yaşıyorum. Bunu geliştiren ekibe ilettim. Çözüm sağlanırsa duyurıcam.Hileyi satın almış biri olarak söylüyorum sorunsuz çalışıyor. Hilenin içeriği dreamvalo ile birebir aynı ve crash sorunu mevcut, her oyunda 2 3 kere oyundan atıyor dreamvalo da olduğu gibi. Diğer satın almış arkadaşlara da sordum onlarda da crash sorunu mevcut. Sadece esp kullandım oynayabileceğim en legit şekilde oynadım ban yedim reportdan dolayı olduğunu düşünüyorum. (aimbot sekmesine dahi tıklamadım) Peki bu hileyi önerirmisin derseniz fiyat gayet uygun ve satıcı ilgili crash sorununu dert etmeyen varsa kesinlikle almalı.