ValoBot Hilesi Kurulum - Aktif Etme Aşamaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka smothnes ayarı ne demek oluyo ben daha sağlam vursun istiyorum yüksekmi yapıcam düşükmü mesela 0.2 ve 0.02 arasına ne farkı var
smoothles kaydırma ayarı mesela 0.2 fln yaparsan direk kitlenir 0.6 yaparsan yavaş kitlenir

Eline sağlık kardeşim.

Hacım direk banlandım poligonda ayarları yapmaya çalışıyordum beyaz ekran ve uzaklaştırıldı yazısı. Sanırım DETECT olmuş.
SAKIN KULLANMAYIN DAHA POLİGONDA AYARLARI ÇÖZMEYE ÇALIŞIRKEN BANLANDIM 1 EL BİLE ATAMADAN.

Yönetici Arkadaşlar konuyu "Çalışıyor" Modundan alsın boş yere forum üyeleri ban yemesin.

Rica ederim asıl biz teşekkür ederiz böyle güzel hile için
Bu arada ekleme yapayım Spoofer , Monster Laptoplarda çalışıyor
Bende spoofer çalışmadı reis gittim serial uuid hdd id mac ve bios update bile yaptım spoofta kullandım ama 1 oyun sonra (Sözde şikayet edilip inceleme sonrası hile diye ban yedim) hile bile açık değildi.

Hacım direk banlandım poligonda ayarları yapmaya çalışıyordum beyaz ekran ve uzaklaştırıldı yazısı. Sanırım DETECT olmuş.
SAKIN KULLANMAYIN DAHA POLİGONDA AYARLARI ÇÖZMEYE ÇALIŞIRKEN BANLANDIM 1 EL BİLE ATAMADAN.

Yönetici Arkadaşlar konuyu "Çalışıyor" Modundan alsın boş yere forum üyeleri ban yemesin.
3. Maçımı atıyorum şuanda çalışıyor gıcır gıcır

Bende spoofer çalışmadı reis gittim serial uuid hdd id mac ve bios update bile yaptım spoofta kullandım ama 1 oyun sonra (Sözde şikayet edilip inceleme sonrası hile diye ban yedim) hile bile açık değildi.
Kanka Laptoplarda genel olarak çalışmıyor ama Monster da kesin olarak çalışıyor
Format at
Bios sürümünü değiştir
Spoofer çalıştır
Oyunu yükle

3. Maçımı atıyorum şuanda çalışıyor gıcır gıcır

Kanka Laptoplarda genel olarak çalışmıyor ama Monster da kesin olarak çalışıyor
Format at
Bios sürümünü değiştir
Spoofer çalıştır
Oyunu yükle
ben ilk başta formatsız yaptım arkadaşın dediği gibi bir müdden sonra banlıyor şimdi format atıp dediğin şekilde yapacağım umarım işe yarar teşekkürler yaptıktan sonra buraya yazarım.

Her şeyi videoda gösterdim umarım yapabilirsiniz videonun sonunda yazdım en başta Ekran Ölçeğini 100 e çekin arkadaşlar

Direk kafa gitmesi için videodaki ayarları yapabilirsiniz

SPRAY MOD AYARLARI
( KENDİ AYARLARINIZI BULMANIZ ÖNERİMDİR BİLGİSİYARDAN BİLGİSİYARA DEĞİŞİYOR )

MOD 2
Smooth 0.6
Purple
Neck
40 40 ( daha da düşük yapabilirsiniz )
Mouse 1 hold

hocam bende ayar yaptığımız cmd ekranı açılmıyor ne yapmalıyım 1 yapıp 2 yaptım sonradan ama olmuyor ne yapacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt