erayinizx16
Gold Üye
birde fov en fazla 150mi oluyokanka smothnes ayarı ne demek oluyo ben daha sağlam vursun istiyorum yüksekmi yapıcam düşükmü mesela 0.2 ve 0.02 arasına ne farkı var
birde fov en fazla 150mi oluyokanka smothnes ayarı ne demek oluyo ben daha sağlam vursun istiyorum yüksekmi yapıcam düşükmü mesela 0.2 ve 0.02 arasına ne farkı var
smoothles kaydırma ayarı mesela 0.2 fln yaparsan direk kitlenir 0.6 yaparsan yavaş kitlenirkanka smothnes ayarı ne demek oluyo ben daha sağlam vursun istiyorum yüksekmi yapıcam düşükmü mesela 0.2 ve 0.02 arasına ne farkı var
0.2 jett hızında kafaya kayar 0.02 yavaş kayarkanka smothnes ayarı ne demek oluyo ben daha sağlam vursun istiyorum yüksekmi yapıcam düşükmü mesela 0.2 ve 0.02 arasına ne farkı var
Spoofer içinde bir video çekebilirsen süper olur
Rica ederim asıl biz teşekkür ederiz böyle güzel hile için
Bu arada ekleme yapayım Spoofer , Monster Laptoplarda çalışıyor
Eline sağlık kardeşim.
Bende spoofer çalışmadı reis gittim serial uuid hdd id mac ve bios update bile yaptım spoofta kullandım ama 1 oyun sonra (Sözde şikayet edilip inceleme sonrası hile diye ban yedim) hile bile açık değildi.
Rica ederim asıl biz teşekkür ederiz böyle güzel hile için
Bu arada ekleme yapayım Spoofer , Monster Laptoplarda çalışıyor
3. Maçımı atıyorum şuanda çalışıyor gıcır gıcırHacım direk banlandım poligonda ayarları yapmaya çalışıyordum beyaz ekran ve uzaklaştırıldı yazısı. Sanırım DETECT olmuş.
SAKIN KULLANMAYIN DAHA POLİGONDA AYARLARI ÇÖZMEYE ÇALIŞIRKEN BANLANDIM 1 EL BİLE ATAMADAN.
Yönetici Arkadaşlar konuyu "Çalışıyor" Modundan alsın boş yere forum üyeleri ban yemesin.
Kanka Laptoplarda genel olarak çalışmıyor ama Monster da kesin olarak çalışıyorBende spoofer çalışmadı reis gittim serial uuid hdd id mac ve bios update bile yaptım spoofta kullandım ama 1 oyun sonra (Sözde şikayet edilip inceleme sonrası hile diye ban yedim) hile bile açık değildi.
ben ilk başta formatsız yaptım arkadaşın dediği gibi bir müdden sonra banlıyor şimdi format atıp dediğin şekilde yapacağım umarım işe yarar teşekkürler yaptıktan sonra buraya yazarım.3. Maçımı atıyorum şuanda çalışıyor gıcır gıcır
Kanka Laptoplarda genel olarak çalışmıyor ama Monster da kesin olarak çalışıyor
Format at
Bios sürümünü değiştir
Spoofer çalıştır
Oyunu yükle
Her şeyi videoda gösterdim umarım yapabilirsiniz videonun sonunda yazdım en başta Ekran Ölçeğini 100 e çekin arkadaşlar
Direk kafa gitmesi için videodaki ayarları yapabilirsiniz
SPRAY MOD AYARLARI
( KENDİ AYARLARINIZI BULMANIZ ÖNERİMDİR BİLGİSİYARDAN BİLGİSİYARA DEĞİŞİYOR )
MOD 2
Smooth 0.6
Purple
Neck
40 40 ( daha da düşük yapabilirsiniz )
Mouse 1 hold