fxcest Silver Üye Katılım 30 Eyl 2021 Mesajlar 79 Beğeniler 6 30 Tem 2022 #12 haydar' Alıntı: Valorant da banlıyken lol de oynuyamiyosun demi onu ögrenmek istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... Bi aralar bende öyle düşünüyordum da alakası yok kanka oynayabilirsin.
haydar' Alıntı: Valorant da banlıyken lol de oynuyamiyosun demi onu ögrenmek istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... Bi aralar bende öyle düşünüyordum da alakası yok kanka oynayabilirsin.
Kara53 Diamond Üye Katılım 11 Tem 2022 Mesajlar 437 Beğeniler 65 Yaş 6 İletişim 30 Tem 2022 #13 ikisi de birbirinden bağımsız sorun olmaz oynayabilirsiniz lolde sadece hesap banı var
luisy2000 Bronz Üye Katılım 30 Tem 2022 Mesajlar 22 Beğeniler 0 30 Tem 2022 #14 Alakası yok kanka Valodan banlanınca LoL,LoLden banlanınca Valo oynayabiliyorsun sonuçta birisi rpg birisi ise fps türü oyun kısaca alakası yok olamaz
Alakası yok kanka Valodan banlanınca LoL,LoLden banlanınca Valo oynayabiliyorsun sonuçta birisi rpg birisi ise fps türü oyun kısaca alakası yok olamaz