Valo soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dorukwk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dorukwk

Gold Üye
Valorantta ben yarın bir hile alıcam legit kullanıcam ama yinede sormak istiyorum ben yan hesapta hile açıp onda oynayacağım fakat bilgisayarda daha önce girmiş olduğum 8-9 klık birsürü hesap var eğer ban yersem diğer hesaplarda ban yer mi

knk biraz riskli çünkü valorantta hile açıyorsun
onlar ban yemez ama hangi hesapta oynarken hwid yersen o hesap gider

Valorantta ben yarın bir hile alıcam legit kullanıcam ama yinede sormak istiyorum ben yan hesapta hile açıp onda oynayacağım fakat bilgisayarda daha önce girmiş olduğum 8-9 klık birsürü hesap var eğer ban yersem diğer hesaplarda ban yer mi
Ben farklı bir harddistek oynadığıma rağmen ve main hesabıma hiç girmeme rağmen main hesap hileden ban yedi önerim hile kullanma :)

o kadar para yatırdıysan hiç riske atmanı önermem kullanma hileyi

yer

Eğer girecek olduğun hesapta oynamaya başlamadan önce sistem bilgilerini bir spoofer yardımı ile ya da manuel olarak değiştirmezsen bundan önce giriş yapmış olduğun tüm hesaplar hwid ban sonucu ile kalıcı olarak yasaklanır. Benim önerim hileyi açmadan önce format at ve hiç değilse senin sistem bilgilerini değiştirebilecek bir program araştır. Format atıp söylemiş olduğum işlemini uygula ve oyuna yeni bir sistem olarak giriş yap, sorunun kalmayacaktır.

Yazan arkadaslar biraz sallamis gibi 6-7 aydir hilelerle oynuyorum main hesabim asla ban yemedi

bilgisayarın iyiyse ve ban yemekten korkuyorsan hileyi acmana degil aklına alman bile sacma benim pc az fps alıyorum diye acıyorum hile sinir oldugum icin adamlara ben hic değmez uğraşma

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt