Valo Meth WallHack + Aimbot !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DreamDance

💜
Diamond Üye
Selamlar arkadaşlar iyi forumlar
Hilede Aimbot mevcuttur.

Hilemiz Undetected durumundadır. Sağda solda gördüğünüz ESP hileleri gibi değil, tespit edilme olasılığı çok düşüktür. ( Belli etmediğiniz sürece 0 ban garantisi veriyoruz )

Fakat çok özür dileyerekten Adobe Premiere Pro programında lisans sorunu yaşadığım için video kayıtlarını ve renderi kaliteli ayarlayamadım.

En kısa sürede video ve fotoğraflar güncellenecektir.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

İLETİŞİM ADRESLERİ KALDIRILDI #root​

Selamlar arkadaşlar iyi forumlar
Hilede Aimbot mevcuttur.

Hilemiz Undetected durumundadır. Sağda solda gördüğünüz ESP hileleri gibi değil, tespit edilme olasılığı çok düşüktür. ( Belli etmediğiniz sürece 0 ban garantisi veriyoruz )

Fakat çok özür dileyerekten Adobe Premiere Pro programında lisans sorunu yaşadığım için video kayıtlarını ve renderi kaliteli ayarlayamadım.

En kısa sürede video ve fotoğraflar güncellenecektir.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

şarkı nedir

Ahahaha neden sunucuna girdiğimde beni yasakladın dostum ya :D Benim konumu baltalıyodun dur bende senin kini baltalıyım az. Ama ben gerçeklerle baltalıyım olur mu?
Arkadaşın sattığı ürün dünyada 1 tane yapımcıda bulunuyor yapımcının ismi Ziqp ve ürünün ismi BWH Valorant Cheat. Resmi sitesinde haftalık 16$(130 TL) aylık 49$(399 TL) fiyatlarından satılıyor. Arkadaşın sunucusunda haftalık 200 tl aylık 500 tl olarak satılıyor. Yani burdan anlıyıcağımız arkadaş reseller değil çünkü ziqp resellerlarına 11$ - 30$ gibi resell fiyatları veriyor. Orjinal sahibinden fazla ücrete bir pak hilesini satman yeterince acınası olmasıyla birlikte discord sunucunda bot basmışsın 600 kişi var fakat aralarından 10 tane gerçek kullanıcı var diğer hepsi bot. :D:D:D:D:D

Gerçekten Türkler olarak insanları dolandırmaya bayılıyorsunuz. BWH Valorant Cheat yazdığınız takdirde asıl yapımcıyı bulabilirsiniz. Kendisi arkadaşım olur ve bu kişi onun satıcısı değil bizzat sordum. Boşuna şöyle tiplere kazıklanmayın.

Videonun güncellenmesi gerekiyor esp dışında anlamadım wallhack fılan hiç belli değil oraların yavaş olması gerekiyor ve 1 haftalık 200 aylık fılan tuzlu geldi

@Scofield gerekli kanıtları bana sundu ve haklı bulduğumdan ötürü konuyu kilitliyorum iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt