valo için spoofer lazım

yaw aptal banim vardi sanal makine ariyodum ondan sonra gittim parayla spoff aldim gerci sana ben ne anlatiyom ki beyin olsa anlardin yok şimdide git şikayet et aslan yavrusu
Aptal anandır beni dinle hemen aptal maptal ne oluyor yazmışsınki bir ark var o banı kaldırıyor ama o senin discordun kimi scamlıyon gülümm @pain1 yeme böyle scamları

pain1

Aptal anandır beni dinle hemen aptal maptal ne oluyor yazmışsınki bir ark var o banı kaldırıyor ama o senin discordun kimi scamlıyon gülümm @pain1 yeme böyle scamları

pain1

yaw kardeşim o benim dc ztn dc den adamin istegramini vercem ordanda siteye gircek alcak a@k yasakdir diye vermiyom istegramini adamin

yaw olum dc eklede adamin sitesini veriyim sanada sus a@k artik Angaralı#0606
Hmmmm tamam sc4mmer kardeşim sen iyi mesaj kastın,Şimdi biraz günahlarından arın git sevap kas namaz kıl hadi o günahlar anca silinir s

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
merhaba valo için uygun fiyatlı spoofer arıyorum yardımcı olucaklar fiyat belirtirse en uygun satan kişiden alıcam anakart modelini bilmiyorum arattığımda IdeaCentre 5 14ARE05 diye çıkıyor
ekledim dc den yardımcı olurum ( SATIŞ YAPMIYORUM ) !

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt