30 tl ye satarımmerhaba valo için uygun fiyatlı spoofer arıyorum yardımcı olucaklar fiyat belirtirse en uygun satan kişiden alıcam anakart modelini bilmiyorum arattığımda IdeaCentre 5 14ARE05 diye çıkıyor
Aynn kanka arkın kesinlikle sen değilsinreis tek seferlik ariyosan 75 tl ye 1 tane adam satiyo benim banimi kaldirdi dc Angaralı#0606 dc gelirsen ekran acip vidyolari gösterim reis
Ne diyon reis bani ban açmiyom ztn tanidigim biri açiyo boş yapma bana burdaAynn kanka arkın kesinlikle sen değilsinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sc4mmer seni boşu qes bakıyımNe diyon reis bani ban açmiyom ztn tanidigim birini açiyo boş yapma bana burda
referans varmı hocam30 tl ye satarım
kapak sesi buraya geldiAynn kanka arkın kesinlikle sen değilsinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Elinde bir şey olsa konu açar değil mi? Lütfen dolandırıcılara inanmayın.referans varmı hocam
yoksa ilk spof atıp sonramı ücreti alıyorsun
yaw aptal banim vardi sanal makine ariyodum ondan sonra gittim parayla spoff aldim gerci sana ben ne anlatiyom ki beyin olsa anlardin yok şimdide git şikayet et aslan yavrusuAynn kanka arkın kesinlikle sen değilsinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir