dweffpasha
Diamond Üye
1 Mart 2025'te hwid ban yedim hiç spoof atmadım bugüne kadar şimdi işlemci anakart ve ssd alıcam bu ban kesin olarak kalkar mı
hangi parçaya attığını nasıl kontrol ederimValorantın hwid banı hangi donanımlara attığını bilmen lazım parçalar lazım değilse 500-1000 tl arası değişen spooferlardan alabilirsin
aga onu bilgili birisine sorman lazım zaten forumda bilen birisi bu konuya bakarsa elbet cevap yazıcaktırhangi parçaya attığını nasıl kontrol ederim
o parçaları alıcam zaten de sadeec aklımda soru işareti kaldı, m2ssd takıcam şimdi pcye. ram ve psu eskisi gibi sorun olur muTPM, disk id'leri vb bir çok yere atıyor anakart işlemci alman çokta önemli değil. O kadar masrafa girmenin lüzumu yok. Yine de o parçaları alacaktım diyorsan yeni bir disk alman gerekiyor M2 kullanıyorsan yeni bir M2 ya da normal SSD alman lazım eski parçaları kullanmayacaksan bir daha tabii bu durum geçerli.
Muhtemelen olmaz PSU yeterli seviyede güç üretiyorsa etkilemez.o parçaları alıcam zaten de sadeec aklımda soru işareti kaldı, m2ssd takıcam şimdi pcye. ram ve psu eskisi gibi sorun olur mu
Tpm çipi varmı kasadao parçaları alıcam zaten de sadeec aklımda soru işareti kaldı, m2ssd takıcam şimdi pcye. ram ve psu eskisi gibi sorun olur mu
Anakartı harici TPM çipi desteklese bile AMD işlemcilerde o durum artık fix fTPM açmasını istiyor illa ki vanguard gamerdoc abimiz malesef fixletti.Tpm çipi varmı kasada
windows 10da tpm çipi ile oynayabilir ayrıca ssd değişmesine gerek yok anakart + işlemci değişmesi yeterli olacaktırAnakartı harici TPM çipi desteklese bile AMD işlemcilerde o durum artık fix fTPM açmasını istiyor illa ki vanguard gamerdoc abimiz malesef fixletti.