Arıyorum Valo hilesi arıyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhabalar, aradığınız ürün hakkında bilgi almak ve bonus kredi etkinliğinden yararlanmak için, isterseniz sunucumuza gelebilirsiniz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ghosty-Bullseye aynı ürünler menüye kadar, fakat buildler farklı bullseyenin kullanıcısı daha az larksharpda bullseye satıyor ghosty beğenmiyorsanız ürün aynı. o yüzden bilgilendiriyim dedim
tamam reseller yapmaya devam et kanka sen

ghosty satan adamlardan uzak dur kanka butcen varsa al gamebreaker

hiç ban istemiyorum demen yanlis aylik alsan bile max 2 hafta icinde banlancan

@kokorec1, Yazılımımızı kullandığınız süre zarfında, sizi en komforlu şekilde hissettirmek ve hiçbir sorun yaşatmamak adına elimizden geleni yapacağımızın garantisini veriyorum. Valorant için 2 adet kaliteli ürünümüz bulunuyor. Bunlardan biri ile sizinle aynı Discord sesli sohbetinde olan arkadaşlarınıza radarın ekranını paylaşarak takım arkadaşlarınızla garanti bansız bir şekilde oynayabilirken, biriyle de kişiselleştirilmiş ESP ile rakiplerinizi alt edip oyunu domine etmenin tadını çıkarabilirsiniz. Daha fazlası için sunucumuzu ziyaret edebilirsiniz;

discord.gg/hile

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt