Çözüldü Valo-Hell 1 Aylık Ürün 24 Saat Sonra Deaktif Oldu, 1 Aylık Key 1 Günlükmüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçmiş olsun kanka heryerden almaman gerektiğini anlamışsındır

Her geçen gün yeni bir satıcı türüyor sağdan soldan reseller alıyor ve daha sonra tabiri caizse müşteriyi mağdur edip yok oluyor.
Bu tür durumlarda ise insanların bizim gibi satıcılara da önyargısı oluşuyor.
1 Senedir Cg de satış yaparız hakkımızda açılan şikayet konusu ya da altından kalkamadığımız bir durum yok.
Satış yapmaya başlayacak arkadaşlar için konuşuyorum, her gün yeni bir satıcı doğuyor zaten ama altından kalkamayacaksanız insanları mağdur edecekseniz, kimsenin hakkına girmeyin. Bu işe başlamayın.
Herkes hile, spoofer satmak zorunda değil. Biraz bilgisi olan insanları mağdur etmeyecek o durumda destek çıkabilecek insanlar bu işi yapsın.
Bu satıcıyı tanımıyorum yeni başlayanlar listesinde arkadaş fakat hakkında çok şikayet konusuna denk geldim.

Sizede geçmiş olsun. Umarım sorununuz çözülür en kısa sürede.
hocam sizin urunlere baktimda sanki sizdede resell ürün var.

Her geçen gün yeni bir satıcı türüyor sağdan soldan reseller alıyor ve daha sonra tabiri caizse müşteriyi mağdur edip yok oluyor.
Bu tür durumlarda ise insanların bizim gibi satıcılara da önyargısı oluşuyor.
1 Senedir Cg de satış yaparız hakkımızda açılan şikayet konusu ya da altından kalkamadığımız bir durum yok.
Satış yapmaya başlayacak arkadaşlar için konuşuyorum, her gün yeni bir satıcı doğuyor zaten ama altından kalkamayacaksanız insanları mağdur edecekseniz, kimsenin hakkına girmeyin. Bu işe başlamayın.
Herkes hile, spoofer satmak zorunda değil. Biraz bilgisi olan insanları mağdur etmeyecek o durumda destek çıkabilecek insanlar bu işi yapsın.
Bu satıcıyı tanımıyorum yeni başlayanlar listesinde arkadaş fakat hakkında çok şikayet konusuna denk geldim.

Sizede geçmiş olsun. Umarım sorununuz çözülür en kısa sürede.
başkasını kötüleyip kendini iyi göstererek iyi bir satıcı olamazsın haberin olsun

Sorun sende direk 30 gün alınır mi formatsiz spoofer bide

@valohell 4 saat içersinde kişiye aldığı ürünü verin veya iade geçin.

4 saat sonra bana bilgi verin @Ligado

Discord : Meistervevo

Eğer şahıs hakkında emniyete şikayette bulunmak isterseniz IP, Zaman, Log bilgisini paylaşacağımızı ve işbirliği yapacağımızı hatırlatmak isteriz. Eğer maddi bir kaybınız veya gizliliğinizi ihlal eden bir konu varsa emniyete giderek derhal şikayette bulunun. Ayrıca şikayet dilekçenizin örneğini bizimle paylaşırsanız size ip, zaman, log bilgisini A4 Kağıdına yazdırılabilir bir biçimde göndereceğiz. Bu işlemleri yapmaya karar verirseniz bizimle forum nickinizi paylaşarak [email protected] mail adresinden iletişime geçin. @Ligado

Saygılarımla Cheatglobal Yönetim Ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt