hocam sizin urunlere baktimda sanki sizdede resell ürün var.Her geçen gün yeni bir satıcı türüyor sağdan soldan reseller alıyor ve daha sonra tabiri caizse müşteriyi mağdur edip yok oluyor.
Bu tür durumlarda ise insanların bizim gibi satıcılara da önyargısı oluşuyor.
1 Senedir Cg de satış yaparız hakkımızda açılan şikayet konusu ya da altından kalkamadığımız bir durum yok.
Satış yapmaya başlayacak arkadaşlar için konuşuyorum, her gün yeni bir satıcı doğuyor zaten ama altından kalkamayacaksanız insanları mağdur edecekseniz, kimsenin hakkına girmeyin. Bu işe başlamayın.
Herkes hile, spoofer satmak zorunda değil. Biraz bilgisi olan insanları mağdur etmeyecek o durumda destek çıkabilecek insanlar bu işi yapsın.
Bu satıcıyı tanımıyorum yeni başlayanlar listesinde arkadaş fakat hakkında çok şikayet konusuna denk geldim.
Sizede geçmiş olsun. Umarım sorununuz çözülür en kısa sürede.
başkasını kötüleyip kendini iyi göstererek iyi bir satıcı olamazsın haberin olsunHer geçen gün yeni bir satıcı türüyor sağdan soldan reseller alıyor ve daha sonra tabiri caizse müşteriyi mağdur edip yok oluyor.
Bu tür durumlarda ise insanların bizim gibi satıcılara da önyargısı oluşuyor.
1 Senedir Cg de satış yaparız hakkımızda açılan şikayet konusu ya da altından kalkamadığımız bir durum yok.
Satış yapmaya başlayacak arkadaşlar için konuşuyorum, her gün yeni bir satıcı doğuyor zaten ama altından kalkamayacaksanız insanları mağdur edecekseniz, kimsenin hakkına girmeyin. Bu işe başlamayın.
Herkes hile, spoofer satmak zorunda değil. Biraz bilgisi olan insanları mağdur etmeyecek o durumda destek çıkabilecek insanlar bu işi yapsın.
Bu satıcıyı tanımıyorum yeni başlayanlar listesinde arkadaş fakat hakkında çok şikayet konusuna denk geldim.
Sizede geçmiş olsun. Umarım sorununuz çözülür en kısa sürede.
1.7k begenini attimbaşkasını kötüleyip kendini iyi göstererek iyi bir satıcı olamazsın haberin olsun