Valo External

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LUMIEREE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LUMIEREE

Silver Üye
Merhaba arkadaşlar

Piyasada şuan kaliteli ve sağlam external hileler var mı önerebileceğiniz ? (aimbot + esp)
Bir zamanlar blue beer yapımlı bir hile vardı brezilya yapımı bilenler bilir elbet. Onun kadar kaliteli varsa öneriere açığım.

bende uzun zamandır bi arayıştayım malesef bende bulabilmiş değilim konuyu açtığın iyi olmuş önerileri merakla bekliyor olacağım
lark ve daviese bakabilirsin senin dediğin hile kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum ama idare eder diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar

Piyasada şuan kaliteli ve sağlam external hileler var mı önerebileceğiniz ? (aimbot + esp)
Bir zamanlar blue beer yapımlı bir hile vardı brezilya yapımı bilenler bilir elbet. Onun kadar kaliteli varsa öneriere açığım.
KALİTELİ HİLESİ OLAN SUNUCULAR BANLANDI HOCAM BURDAN XD

Merhaba arkadaşlar

@Maverzz @Lianaxh bu forumda external olarak hem resell olmayan hem de ürünleri kendilerine ait olan satıcılar kaliteli ürünlere sahipler gözün kapalı satın alım yapabilirsiniz

//

Son düzenleme:

externalı deniyebilirsin knk memnun kaldım şahsen

.gg/ezwin ürün kendi vgc bypasslı 35 maç atıp ban yemeyen üyem mevcut Externaldir Oyuna İnjectlenmez Aimbot Yerine Aimasisst özelliği mevcuttur buda ürünü daha fazla safe hale getiriyor

Merhaba arkadaşlar

Şu anda son 10 gündür tecent externaller ile uğraşıyor ve hepsi flaglı kim sana external satmaya calısırsa ondan uzak durmanı öneririm ben şahsen external urunumu güncellemeye aldım vanguarda gelen updateleri takip ederek ve herhangibi bir banwave ve musterılerımden yasaklanma söz konusu bile olmadı şuan için iyi yapılan bir internal externallerden çok daha safe reporta dayanıklıdır

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt