Valo edit

Şöyle birşey yaptım sizce nasıl önerilere açığım kendi çapımda birşeyler yapmaya çalıştım😂.edit yapmayı çok bilmiyorum

after effects 2022 kur pluginleri falan araştır biraz sonra edit için shake cc geçiş efektleri falan packleri var pars mazi öğretici videoları atıyor.

Öldürürken veya başka bir şey yaparken yanıp sönme efekti eklemeyi deneyin ve after effect yazılımını kullanarak harika düzenlemeleri öğrenmeyi deneyin.
YouTube'daki harika video düzenleme eğitimlerine göz atabilirsiniz

efektler çok yaman bence After effect indir, beleşe zaten bir sürü sağlam efekt bulursun bide hareket bulanıklığı ekle nerde hızlandırıp nerde yavaşlatacağını öğren 2 - 3 ışık ve geçiş efektiyle sağlam şeyler yaparsın zaten nerdeyse hep aynı şeyler yapılıyor sadece vuruşları ritime oturtuyolar Başka Aklıma Gelmedi Şuanda

Şöyle birşey yaptım sizce nasıl önerilere açığım kendi çapımda birşeyler yapmaya çalıştım😂.edit yapmayı çok bilmiyorum

edit tam olarak ne oluyor bu video daki kritik hs bir salalntı blur eklense veya şarkı ile gereksiz ilerliyor video kusura bakma ama edit kötü yani düz yürüşünü koymuş gibisin

Shake cc ve bass ları ayarlaman lazım ama ilk zamanlara güzel şeff

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt