- İletişim

Yaklaşık 1.5 aydır banim var ssd bozuldu diye ssd değişecem valo banına ne olur peki ssd değişince banimin kalkmayacagini biliyorum ama süre en baştan mı başlayacak anlamadim
yeni ssdde pc formatlı olucaktır valorantı hiç yükleme 4 ay süren bitene kadar bittikten sonra girersin valorant anlıyamazYaklaşık 1.5 aydır banim var ssd bozuldu diye ssd değişecem valo banına ne olur peki ssd değişince banimin kalkmayacagini biliyorum ama süre en baştan mı başlayacak anlamadim
anakartın ne bilmiyorum ama format + bios up + amidewin ile banını acarsın tpm kapat procces explorer ilede tpm bypassını atarsın oynarsın / Ben banın açılmasını beklicem dersende format atıp oyunu hiç indirmezsen banın süresi değişmez ama oyuna girersen 4 ayda diske ban atarYaklaşık 1.5 aydır banim var ssd bozuldu diye ssd değişecem valo banına ne olur peki ssd değişince banimin kalkmayacagini biliyorum ama süre en baştan mı başlayacak anlamadim
Eğer oyunu baştan yüklersen ve girmeyi denersen evet, fakat bizden 350₺'ye kalıcı bypasslı tüm banlarınızı kaldıran perm spoofer alabilirsiniz.Yaklaşık 1.5 aydır banim var ssd bozuldu diye ssd değişecem valo banına ne olur peki ssd değişince banimin kalkmayacagini biliyorum ama süre en baştan mı başlayacak anlamadim
350 tl buna vericeğine benim dediğimi yap daha mantıklı anakartın asussada efi atabilirsinEğer oyunu baştan yüklersen ve girmeyi denersen evet, fakat bizden 350₺'ye kalıcı bypasslı tüm banlarınızı kaldıran perm spoofer alabilirsiniz.
Bu arkadaştan spoofer satın alırken dikkat etmeni öneriyorumEğer oyunu baştan yüklersen ve girmeyi denersen evet, fakat bizden 350₺'ye kalıcı bypasslı tüm banlarınızı kaldıran perm spoofer alabilirsiniz.
Bu arkadaştan spoofer satın alırken dikkat etmeni öneriyorum
Kullandığı driver :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kanıtı :
Bu arkadaştan spoofer satın alırken dikkat etmeni öneriyorum
Kullandığı driver :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kanıtı :
+1Eğer oyunu baştan yüklersen ve girmeyi denersen evet, fakat bizden 350₺'ye kalıcı bypasslı tüm banlarınızı kaldıran perm spoofer alabilirsiniz.