Hocam Format En Son Atılıyor değilmi Yanlış Anlamadımkankam sitede zaten aşırı detaylı bir şekilde anlatımı var öncelikle;
flash belleğinde windows kurulumu olması lazım yoksa indirip kur flashına
anakartının raid desteği olup olmadığına bakacaksın daha sonra varsa flash belleğine indireceksin
sonra bios kısmına geleceksin sırasıyla advanced > storage(SATA) daha sonra orada ACHI,RAID seçeneklerini görürsün zaten oradan raidi seçip save alıp pcyi yeniden başlattıktan sonra tekrardan advanced kısmına geleceksin orada raidexpert kısmı olacak oradan array managment kısmı olacak kendi arrayını delete yap sonra create array yapıp aynı boyutta iki diskin varsa raid0ı tek diskin varsa volume kısmını seçip create array diyeceksin ve boot kısmından takmış olduğun flash belleği seçeceksin ve save alıp çıkacaksın.
açıldıktan sonrası bildiğimiz format ekranı o ileri ileri dedikten sonra disk seçme ekranı gelecek sürücü yükle kısmından flash belleğine atmış olduğun dosyalardan sırasıyla üstten aşağıya doğru teker teker yükle yapacaksın en sonunda diskin gelmiş olacak ve onu seçip devam ettikten sonra işimiz bitiyor.
uzun anlattığıma bakma normalde kısa ve kolay yapımı.
evet hocam bütün işlemler formattan önce yapılıyor fakat vazgeçmek isterseniz delete array yapmadan vazgeçin onu yaptığınızda bütün veriler siliniyor haberiniz olsunHocam Format En Son Atılıyor değilmi Yanlış Anlamadım
Peki Hocam Yapıcam Ama Olmama İhitmali Varmı Varsa % Kaç Birde Dicord'dan Eklermisiniz Birşey Olursa Size Yazıyım Olurmuevet hocam bütün işlemler formattan önce yapılıyor fakat vazgeçmek isterseniz delete array yapmadan vazgeçin onu yaptığınızda bütün veriler siliniyor haberiniz olsun
Hocam raid e çektim acnak raid expert secenegi yokevet hocam bütün işlemler formattan önce yapılıyor fakat vazgeçmek isterseniz delete array yapmadan vazgeçin onu yaptığınızda bütün veriler siliniyor haberiniz olsun
hocam raide çektikten sonra biosu save alıp bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar o ekrana gelin devamı zaten konuda var soracağınız sorularınız varsaHocam raid e çektim acnak raid expert secenegi yok
Ancak 152 yi geçersin öyleKanka serial numara değiştirme programları var dene derim ben yaptım bide format çaktım oldu sorunsız kalktı banım
hangi program knk o bizede spylede kurtulabilecekmiyiz sundanKanka serial numara değiştirme programları var dene derim ben yaptım bide format çaktım oldu sorunsız kalktı banım